Ultima oră

Serea si Martis nu mai vor sa fie judecati la Pitesti

Dan Chiriac
19 aug 2010 1033 vizualizări
Fostul arbitru de fotbal Ionica Serea si arbitrul de Liga I Marius Martis urmau sa afle aseara, aproape de miezul noptii, decizia luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ieri, magistratii din Capitala au analizat cererea celor doi ca dosarul sa fie judecat de alta instanta.

Decizia stramutarii dosarului "Penescu 2" a fost aminata ore bune din cauza numarului foarte mare de dosare aflate in judecare la ICCJ. Magistratii bucuresteni au aminat pina la dupa orele 23.00 decizia, in conditiile in care au avut pe rol alte 100 de dosare. Serea si Martis au cerut ca procesul lor, care va incepe pe 7 septembrie, sa fie judecat de o alta instanta de judecata decit cea de la Pitesti, care pina acum le-a refuzat toate cererile de a fi pusi in libertate. Ionica Serea este judecat pentru luare de mita, iar Marius Martis pentru complicitate la dare si luare de mita. Procurorii i-au trimis in judecata pe cei doi pe 21 mai 2010 si ii acuza ca ar fi luat bani inainte de partida dintre FC Arges si Steaua, din 2009. Serea ar fi primit suma de 21.000 de dolari, din care ar fi returnat suma de 16.000 de dolari, in timp ce Martis ar fi intermediat tranzactia in calitate de complice. Cei doi nu au recunoscut acuzatiile care li se aduc. Vrincenii se afla de aproape patru luni in arest si mai au de stat cel putin inca 40 de zile la Penitenciarul Colibasi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 12 ore, 44 minute, 50 secunde
In China nu se poate judeca? Macar acolo familia plateste si cartusul de la executie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.