Ultima oră

Focsanenii se iubesc mai ales ¦ simbata aceasta

Iulia Crețu
19 aug 2010 1120 vizualizări
Simbata vor fi oficiate 22 de casatorii, maximul lunii august

Angajatii de la Starea Civila din cadrul Primariei municipiului Focsani au parte de cea mai fierbinte saptamina de lucru. Nu neaparat din cauza temperaturilor caniculare de afara, cit mai ales de fierbinteala sentimentelor cuplurilor care vin sa isi ia act pentru dragostea lor. Potrivit informatiilor oferite de reprezentantii municipalitatii, in aceasta saptamina, se vor oficia in jur de o suta de casatorii. Cuplurile vin acum in numar mare pentru ca s-a dat liber la iubire dupa perioada de post. Intre 1 si 15 august a fost Postul Sfintei Marii, cind nu s-au oficiat nunti, potrivit canoanelor ortodoxe. De asemenea, in luna august, in fata ofiterului Starii Civile vin si foarte multe cupluri de "stranieri", muncitori peste hotare, care tin neaparat sa-si oficieze cununiile in concediul din vara. Ziua de foc pentru nunti va fi simbata aceasta. "In data de 21.08.2010 sint programate un numar de 44 casatorii si acesta este numarul maxim pentru luna august", ne-a declarat Marian Mihu, de la Departamentul Comunicare din cadrul Primariei Focsani. Cuplurile care aleg ca actul cununiei civile sa fie semnat la Teatrul municipal "Mr. Gh. Pastia" trebuie sa achite o taxa de pina la 500 lei, in cazul in care evenimentul se petrece la sfirsit de saptamina. Daca raspunsul "Da" la intrebarea cea mai grea a unui cuplu vine in cursul saptaminii, la sediul de la Elena Doamna, atunci actul de nunta nu costa nimic. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.