Ultima oră

LIFE:Faze Tari: I-a aratat degetul mijlociu colegului prezentator in direct; A dat jos 70 kg in doi ani

Ziarul de Vrancea
18 aug 2010 539 vizualizări
A primit o scrisoare de la John Lennon abia dupa 40 de ani; ; Arestat fiindca i-a cerut prietenia sotiei pe Facebook

Gaureste prezervative ca sa ramana gravida


O tanara de 25 de ani a facut sex cu 20 de necunoscuti agatati prin baruri, doar pentru a ramane gravida. Cand se afla in perioada ovulatiei, Lara Carter iesea prin cluburi si se lasa condusa de anonimi prin parcuri, masini sau hoteluri unde facea amor. Ea avea o strategie pentru a fi sigura ca va ramane insarcinata. Inainte de a pleca din casa, intepa prezervativul care mai apoi ii era dat partenerului de sex. Cu toate acestea, tanara nu a avut parte de vreo sarcina, scrie Click.


A dat jos 70 kg in doi ani


Inzestrata cu o ambitie iesita din comun, Kelly Meager, o britanica in varsta de 21 de ani, a renuntat definitiv la mancarea de tip fast-food pe care o adora dupa ce s-a speriat de propria fotografie postata pe Facebook. Femeie batrana, supraponderala, urata si bolnava. Iata ce i se parea britanicei Kelly Meager ca vede in fiecare zi in oglinda. In 2008, Meager, care atunci avea 19 ani, cantarea 146 de kilograme si avea tensiunea si colesterolul unei persoane de trei ori mai in varsta decat ea. La capatul a doi ani de sacrificii a ajuns sa cantareasca 76 de kilograme, iar recent a fost desemnata campioana mondiala la slabit, anunta Cancan.


A primit o scrisoare de la John Lennon abia dupa 40 de ani


Cantaretul britanic Steve Tilson avea 21 de ani in 1971, cand si-a marturisit cele mai mari temeri intr-un interviu acordat revistei ZigZag. Fostul star al grupului The Beatles i-a recomandat insa, intr-o scrisoare redactata de mana, sa nu isi faca prea multe griji in legatura cu succesul inregistrat, deoarece acesta nu ii va influenta viitoarele experiente de viata. John Lennon a expediat aceasta scrisoare, semnata de el si de Yoko Ono, la cateva luni dupa destramarea grupului The Beatles in 1970. El a trimis-o tanarului interpret si jurnalistului care l-a intervievat, la adresa revistei ZigZag, insa scrisoarea nu i-a parvenit lui Steve Tilson, scrie Click.


Un artist care picteaza cu sange vrea sa le predea arte plastice copiilor


Artistul austriac Hermann Nitsch, care picteaza de multe ori utilizand sange in loc de vopsea vrea sa le predea micutilor de varsta gradinitei, ore de arte plastice. Pictorul din Mistelbach, Austria, socheaza mereu cand picteaza, uneori cu public, utilizand sange de la animale pe care chiar el le sacrifica in atelierul propriu. Acum, Nitsch vrea sa le predea copiilor mici pictura, dar cativa critici de arta sunt de-a dreptul socati de aceasta idee. "Cum sa lasi copii mici, influentabili, sa vada asa ceva?", a spus nervos un critic de arta. Totusi, curatorul Dagmar Kunert crede ca pictorul va fi un profesor bun. "Ar fi bine ca macar o parte din simtul culorii pe care il are Nitsch sa le fie inspirat si copiilor", a declarat acesta citat de Libertatea.


I-a aratat degetul mijlociu colegului prezentator in direct!


Un prezentator meteo de la BBC a facut-o lata in momentul in care i-a aratat degetul mijlociu colegului de platou, in mijlocul unui jurnal de stiri live. Tomasz Schafernaker a starnit o furtuna printre sefii lui, dupa ce a facut semnul obscen in timpul emisiei live. Prezentatorul polonez a incercat ulterior sa-si mascheze gestul ducandu-si mana la gura si pretinzand ca-l mananca barbia, insa colegii de platou n-au putut trece atat de repede peste eveniment. Prezentatoarea jurnalului de stiri a reactionat prompt cu o exclamatie, iar colegul caruia ii era adresat degetul mijlociul i-a luat apararea afirmand ca oricine poate face o greseala, scrie Click.


"Bine ati venit la hotelul masinilor!"


Sunteti pasionati de masini si ati dori sa va petreceti vacanta intr-un loc in care hobby-ul dumneavoastra este rege? Daca raspunsul este afirmativ, atunci nu va ramane decat sa va urcati in primul avion si sa dati o fuga pana la Stuttgart. Aici s-a deschis V8, un hotel de patru stele care functioneaza in fosta cladire a aeroportului Boblingen si este dedicat pasionatilor de masini. Fiecare dintre cele 34 de camere a fost decorata cu gandul la un anumit model de automobil, iar paturile au fost confectionate din masini reale, de la Morris Minor si pana la Mercedes. Astfel, exista camere care recreeaza atmosfera primelor cinematografe in aer liber, camere care seamana cu o spalatorie in care tocmai a intrat un Mercedes, ori apartamente-garaj. Ba, cine are chef se poate caza si intr-o garsoniera-benzinarie. Potrivit angajatilor hotelului, serviciile oferite sunt ireprosabile, motiv pentru care preturile nu sunt tocmai mici, cea mai ieftina camera la V8 costand 150 de euro pe noapte, informeaza Cancan.


Arestat fiindca i-a cerut prietenia sotiei pe Facebook


Harry Bruder, 54 de ani, a fost arestat in Florida dupa ce i-a trimis sotiei sale o cerere de prietenie pe Facebook. Potrivit The Smoking Gun, barbatul a recunoscut in fata anchetatorilor ca a incercat sa ia legatura cu sotia lui prin reteaua de socializare de doua ori, ba mai mult se pare ca a vrut sa-i schimbe si parola la adresa de pe contul yahoo.com. Acesta a marturisit ca gestul lui a fost stupid si ca e constient ca nu ar fi trebuit sa faca asta, mai ales ca este acuzat de violenta domestica si nu are voie sa se apropie de ea din cauza unui ordin de restictie. Harry a fost arestat si trebuie sa plateasca o cautiune de 5.000 de dolari daca vrea sa iasa cat mai curand, scrie Click.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.