Ultima oră

LIFE:Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la git

Ziarul de Vrancea
17 aug 2010 597 vizualizări
Michael Douglas, in varsta de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer la gat, celebrul actor american urmand sa faca radioterapie si chimioterapie timp de opt saptamani, informeaza Reuters.

Medicii se asteapta ca Michael Douglas sa se vindece complet in circa doua luni, a declarat purtatorul de cuvant al actorului pentru revista People. Niciun alt detaliu privind boala actorului nu a fost facut public.


"Sunt foarte optimist", a declarat Douglas pentru revista People.


Anul acesta nu a fost unul foarte bun pentru celebrul actor, fiul sau, Cameron Douglas, fiind condamnat la cinci ani de inchisoare pentru posesie de heroina si trafic de cocaina si mari cantitati de metamfetamina.


De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a castigat doua premii Oscar, unul in calitate

de producator al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", impreuna cu Saul Zaentz, in 1976, iar celalalt pentru rolul magnatului din lumea finantelor Gordon Gekko din filmul "Wall Street", regizat de Oliver Stone. De altfel, actorul american si-a reluat acest rol intr-un nou film, intitulat "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule/ Wall Street: Money Never Sleeps", care a avut premiera internationala in mai, la Festivalul de la Cannes.


Michael Douglas a aparut in numeroase lungmetraje, precum "Idila pentru o piatra pretioasa" si "Wonder Boys", insa rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de politie Steve Keller, pe care l-a interpretat in cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Strazile din San Francisco", difuzat de postul ABC intre anii 1972 - 1976.


Douglas a primit, totodata, premiul pentru intreaga cariera din partea Institutului de Film American, in 2009, dar si un premiu Cesar onorific, in 1998, si un Glob de Aur pentru intreaga activitate, in 2004.


De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Pacii din partea Organizatiei Natiunilor Unite, in anul 1998.


Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas si al Dianei Dill si este casatorit cu actrita galeza Catherine Zeta-Jones.


Sursa:www.ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.