Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
17 aug 2010 539 vizualizări
Rablele Politiei, vindute pe bucatele

Pentru a mai cistiga un ban, IPJ Vrancea a decis sa nu caseze masinile vechi si sa incerce sa obtina ceva de pe urma lor. In acest sens, pe 27 august, la sediul Politiei, va fi organizata o licitatie cu strigare, in cadrul careia vor fi vindute piesele auto care provin de la "vechiturile" politiei. Firmele interesate de piesele de schimb pot depune documentatia necesara la sediu. In cazul in care nu se va inscrie nimeni la prima "strigare", licitatia se va repeta pe 14 septembrie. "Piesele auto scoase la licitatie provin de la masinile scoase din uz. Ce nu se va vinde in urma licitatiilor urmeaza sa fie dat, cu titlu gratuit, catre primarii sau biserici. Daca nici in acest caz nu vor fi distribuite toate piesele, atunci acestea vor fi trimise alaturi de caroserii la casat. Banii care se vor obtine in urma licitatiilor se vor vira la bugetul de stat", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al Politiei. (D. CHIRIAC)


Primaria Focsani cumpara aparatura medicala


Primaria municipiului Focsani organizeaza licitatie pentru achizitionarea de aparatura medicala pentru cabinetele stomatologice scolare pe care le are in subordine. Cele opt cabinete vor fi dotate cu echipamente in valoare de aproape 153.225 lei, potrivit unei decizii luate de consilierii locali. Autoritatile vor avea in vedere pe parcursul licitatiei pretul cel mai scazut de achizitie, potrivit unui anunt postat pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice. Aparatura "cariata" din cabinetele stomatologice scolare din Focsani va fi schimbata pentru ca autoritatile locale au constatat ca aceasta dateaza si de peste 22 ani. Ofertele pot fi depuse pina pe 27 august la sediul Primariei. Municipalitatea are in subordine 8 cabinete stomatologice si 29 cabinete scolare care asigura asistenta de specialitate pentru 2.931 prescolari si 15.623 elevi. (R. MANOLACHE)


A intrat cu masina intr-o borna kilometrica


Un barbat din comuna Paunesti s-a lovit cu masina de o borna kilometrica. Incidentul a avut loc duminica seara pe soseaua E 85. La Domnesti, Dumitru N., 43 ani, din cauza neatentiei in conducere a parasit drumul si s-a lovit de borna. Un alt accident s-a produs la Tulnici, unde Romica D., 22 ani, a fost lovit de o caruta. Tinarul se afla la munca, in gradina sa, iar intr-un moment de neatentie s-a impiedicat si a ajuns sub rotile atelajului. Victima a fost transportata cu rani grave la spital. Si conducatorul unui moped, aflat sub influenta alcoolului, a simtit din plin tamponarea cu o masina Dacia. In Focsani, Marian D., 42 ani, a acrosat un moped, condus de Ion O., de 30 ani, din Focsani. Se pare ca accidentul a avut loc dupa ce conducatorul mopedului a patruns pe contrasens imediat dupa efectuarea unui viraj la stinga. (D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.