Ultima oră

Ultimul viraj al unui sofer ghinionist

Dan Chiriac
16 aug 2010 1189 vizualizări
Un sofer din comuna Vulturu a murit dupa ce a fost izbit de o masina care se angajase in depasirea sa Un barbat din comuna Vulturu a murit simbata seara in urma unei accident produs pe DN 23. Accidentul de circulatie s-a produs dupa lasarea intunericului, oamenii legii incercind sa afle cum s-a petrecut totul. Din primele cercetari, politistii nu au putut stabili cui apartine vina incidentului, in urma caruia Dorel Mihaila si-a pierdut viata.

"Soferul Daciei s-a angajat pentru a efectua un viraj la stinga si a fost izbit de un alt autoturism, care se afla in spatele sau, si care se angajase in depasirea sa", ne-a spus comisarul sef Viorel Gheorghe, seful Circulatiei. Dorel Mihaila, de 59 de ani, a ramas blocat intre fiarele Daciei si a fost scos doar cu ajutorul descarcerarii. Paramedicii de la statia SMURD au incercat sa-l salveze pe sofer, dar acesta a decedat la scurt timp. Ancheta in acest caz va fi dificila. "Asteptam expertiza tehnica pentru a vedea cu ce viteza circulau masinile, daca aveau sistemele de iluminat si de frinare corespunzatoare. Pina acum nu ne putem pronunta asupra vinovatiei", ne-a spus si inspectorul Cristi Manta, de la Serviciul Politiei Rutiere. Un alt accident rutier a avut loc in comuna Pufesti. Politistii au stabilit ca Sorin A., 38 ani, din comuna Ruginesti, aflat intr-o caruta, a intrat pe soseaua europeana fara sa se asigure si s-a izbit cu un Audi A3, condus de Dorel A., 56 ani, din Bucuresti. Conducatorul carutei a fost ranit grav in urma accidentului si a ajuns la spital. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.