Ultima oră

Sase dosare cu iz de alcool

Daniel Garleanu
14 aug 2010 1098 vizualizări
Sase vrinceni au fost trimisi in judecata dupa ce au fost depistati de Politia Rutiera conducind sub influenta alcoolului.

Fie ca sint oameni simpli, studenti sau recidivisti, vrincenii au incalcat interdictia de a consuma alcool la volan si au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani. Doru Marius Craciun, 23 ani, a fost oprit in trafic in luna februarie de catre oamenii legii si a refuzat recoltarea probelor biologice. O luna mai tirziu, a fost prins din nou la volan cu permisul suspendat. Un alt tinar din Focsani, Ionut Vasile Pirvu, a fost depistat cu o alcoolemie peste limita. Pirvu are antecedente penale, fiind acuzat de furt pe vremea cind era minor. De asemenea, un student la Facultatea "George Cristea" Focsani a fost depistat baut la volan pe strada Stefan cel Mare. In virsta de 21 de ani, Adrian Mocanu avea o alcoolemie in singe de 2,15 la mie, in conditiile in care limita admisa este de 0,8. El a recunoscut ca a baut niste tuica. Si un barbat de 40 de ani din Vinatori a fost depistat baut in luna iunie. Vasile Lovin a fost consemnat la dosar cu o alcoolemie de 1,65 la mie in singe. In aceeasi luna a fost prins si Valentin Samis din Focsani in timp ce conducea un autovehicul cu permisul anulat pentru consumul de alcool. Barbatul in virsta de 31 de ani este recidivist si a fost trimis in judecata in lipsa pentru ca a fugit in Spania, dupa cum sustin procurorii. Si Sava Hingu, de 52 de ani din Milcovul, va fi judecat tot pentru conducere sub influenta alcoolului, abaterea fiind constatata in luna iunie. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.