Ultima oră

REVISTA PRESEI RADIO-TV:Dan Diaconescu: Vrem sa punem o taxa foarte mica pe toate veniturile companiilor si ale romanilor

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 502 vizualizări
Externalizarea vamilor tarii e o alta propunere. Vrem sa aducem vamesi straini

Invitat intr-o emisiune la postul Realitatea Tv, jurnalistul Dan Diaconescu a prezentat o serie de propuneri in numele Partidului Popular. Diaconescu a declarat ca daca nu se intampla sa fie arestat, nu s-ar fi gandit niciodata sa candideze la presedintie si ca in spatele sau se afla multi specialisti si oameni de afaceri, precum Peter Imre si Elan Schwartzenberg, care il imping sa preia puterea.


"Propunerea noastea, legea Cojocaru, se refera la suma de 20.000 de euro, acordata ca o recompensa si nu cash. Banii se dau numai in cazul unor cereri de investitii. Este singura salvare economica a Romaniei. Se vor face niste punctaje si daca omul este si membru fondator al Partidului Popular, va avea prioritate. Proiectul se va intinde pe 20 de ani. E vorba de 40 miliarde pe an: oamenii sunt obligati sa-i cheltuiasca in 24 de ore, sa-i reinvesteasca. Cecurile se vor transforma in bani atunci cand vor veni cu un proiect de tipul celor pentru atragerea fondurilor europene", a declarat Dan Diaconescu.


"In acest moment, in Romania este un sistem de impozitare foarte stufos. Noi propunem un sistem atat de simplu. Vrem sa punem o taxa foarte mica pe toate veniturile companiilor si ale romanilor. E vorba de a aduce 50 miliarde in plus pe an. Banii se pot recupera instantaneu. Retinerea va fi direct de la sursa. Bani se iau seara si doar pe venituri" a continuat Diaconescu.


"Externalizarea vamilor tarii e o alta propunere. De ce sa nu facem o licitatie? Vrem sa aducem vamesi straini. Se pierd 15 miliarde de euro pe an in vami", a adaugat Dan Diaconescu.


O alta propunere adusa in discutie de Diaconescu "este aceea ca toti ministrii si parlamentarii sa nu mai fie salariati. Sa traiasca din profesiile pe care le-au avut inainte", a conchis Dan Diaconescu.


de Catalina Ciociltan HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.