Ultima oră

Ministrul Berceanu face azi receptia podurilor la Odobesti si Tisita

Mihaela Beșleagă
13 aug 2010 1071 vizualizări
In aceasta dimineata, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, va participa la receptia podurilor reabilitate de pe DN 2M Focsani - Odobesti - Andreiasu de Jos -Nereju si de pe DN 2L Tisita - Panciu - Soveja, distruse de inundatiile din 2005.

Urmare inundatiilor catastrofale din lunile iulie si august 2005, pe linga numeroasele obiective de infrastructura si imobile de locuit, au fost distruse pe Valea Milcovului 18 poduri , iar pe Valea Susitei patru poduri. S-au facut eforturi, s-au obtinut fonduri prin programul ISPA, iar miine (azi, n.r.) efectiv se face receptia acestor obiective de investitii, in prezenta ministrului Radu Berceanu", ne-a declarat prefectul Ion Oprea. Numai pentru reabilitarea podurilor de pe Valea Milcovului s-au alocat 12 milioane de euro de la Uniunea Europeana prin programul ISPA. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 32 minute, 33 secunde
Il invitam pe ministru si pe valea Ramnicului pentru a vedea cu proprii ochi starea dezastruoasa a drumului national Dumbraveni-Jitia,putand astfel sa-si aduca aminta ca pastoreste printre altele si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.