Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 586 vizualizări
Focsani: Furau de pe tarabe

Politistii din Focsani au actionat ieri in mai multe zone din oras, dar si in Piata Moldovei unde au aplicat 42 de amenzi in valoare de aproape 21.000 de lei. Doi adolescenti de 15 si 16 ani au fost prinsi in timp ce furau mai multe bunuri din podul unui bloc din cartierul Bahne. De asemenea, politistii i-au identificat in zona Pietei Modovei pe Ionel M., de 24 de ani si pe Stelica M., 20 de ani, suspecti de comiterea mai multor infractiuni de furt de bunuri de pe tarabele din piata, dar si din vitrinele mai multor magazine. Tinerii sint cercetati in stare de libertate. (D. C.)


Sihlea: Judecat pentru ca si-a omorit mama


Un barbat din comuna Sihlea, satul Bogza, si-a ucis mama in bataie dupa ce a consumat mai multe pahare cu alcool. Oprea Bleanda, 40 ani, este invinuit de omor calificat dupa ce a lovit-o pe cea care i-a dat viata cu pumnii si palmele. Acesta sustine ca femeia in virsta de 63 de ani era deja jos cind a ajuns el acasa si, pe fondul consumului de alcool, a lovit-o in cap provocindu-i multiple leziuni. Femeia a ajuns la spital, unde a decedat pe 25 aprilie. Oprea Bleanda a fost trimis in judecata si, daca va fi gasit vinovat, risca pina la 25 de ani de inchisoare. (D. G.)


Vidra: In spital din cauza bauturii


Doi barbati s-au luat la cearta la bautura. Politistii au stabilit ca intre Ionica C., 31 de ani, din comuna Paulesti, si Vasilica R., 46 ani, din comuna Vrincioaia, a avut loc un conflict spontan, fiecare incercind sa arate ca este mai puternic. Primul dintre ei s-a dezechilibrat la un moment dat si s-a lovit la cap. Victima a ajuns la spitalul Vidra, iar cadrele medicale au anuntat politia pentru a face cercetari. (D.C.)


Bolotesti: Cazut de pe casa


Un tinar de 17 ani din comuna Bolotesti a cazut de pe casa. Florin Adrian P., 17 ani, a mers in vizita la un prieten. Din joaca, acesta s-a urcat pe acoperisul locuintei, de unde a cazut intr-un moment de neatentie. Victima a ajuns la Spitalul Judetean din Focsani. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.