Ultima oră

SPORT:Turcia - Romania 2-0/ Departe de asteptari

Ziarul de Vrancea
12 aug 2010 446 vizualizări
Turcia - Romania Romania a fost egala Turciei pana pe finalul disputei de pe Sukru Saracoglu, moment in care centralul Mazic a inventat un penalti pentru gazde. Emre a marcat (82'), iar Turan (86') a inchis tabela cu un sut la care Lobont a fost simplu spectator. Tricolorii au aratat ca o echipa muncitoare, disciplinata tactic, dar lipsita de jucatori capabili sa faca diferenta.



Tricolorii au alergat, au respectat planul tactic gandit de selectioner, dar au parut usor neinspirati atunci cand a venit vorba de finalizare. Actiunile Romaniei nu au avut consistenta, vazandu-se din plin lipsa unui jucator care sa faca diferenta la mijlocul terenului.


Intr-o partida cu accente plictisitoare, centralul Milorad Mazic a simtiti nevoia sa iasa in evidenta, arbitrul sarb dictand un penalti vazut numai de el. Emre a marcat (82\'), iar Turan (86\') a stabilit scorul final dupa un sut bine plasat. Lobont a fost spectator, iar turcii s-au impus cu 2-0 dupa o partida de vacanta.


Lucrurile serioase vor incepe in doar cateva saptamani, atunci cand tricolorii vor intalni Albania in primul meci din preliminariile pentru EURO 2012. Selectionerul ne asigura ca lucrurile vor sta cu totul altfel la Piatra Neamt. Ramane insa de vazut cata dreptate va avea...


"E pacat de munca baietilor, am intalnit un advarsar valoros. Datorita organizarii am stat bine pe teren, raportul marilor ocazii fiind egal, iar remiza ar fi fost justa. A fost o greseala mare de arbitraj in minutul 82. A fost un meci diferit fata de ceea ce va fi cu Albania, in preliminarii. Nu meritam sa pierdem, la fel ca si in Ucraina" - Razvan Lucescu (tvr1).



Echipe:


Turcia: Volkan - Gonul, Servet, Balta, Koybasi - Emre, Aurelio - Hamit, Nuri, Arda - Mevlut. Antenor Guus Hidink.


Romania: Lobont - Dananae, Tamas, Chivu, Rat - Cocis, Radoi, Florescu, Deac - Bilasco, D. Niculae. Antrenor Razvan Lucescu.


Meciul este arbitrat de Milorad Mazic, ajutat de asistentii Igor Radojcic si Nikola Tomicic, toti din Serbia.




de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.