Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
12 aug 2010 1234 vizualizări
Focsani: Si-a aprins singur luminarea inainte sa moara

Un focsanean a ales sa se sinucida in apartamentul mamei sale din cartierul Sud. Alexandru Cervinschi, 52 ani, s-a spinzurat de o lustra, lasind un bilet de adio cu ultimele sale dorinte. Oamenii legii spun ca omul si-a planificat moartea. In ultimele zile, barbatul si-a ingrijit locurile de veci pe care le detinea la cimitir, iar inainte de a se urca pe scaun si-a aprins o luminare. In biletul de adio cerea ca mama lui sa fie singura persoana care va lua parte la funeralii. Barbatul era divortat si avea doi copii. Politistii spun ca nu sint suspiciuni legate de imprejurarile in care s-a produs acest incident, insa cercetarile vor fi continuate. "Cred ca aceste variatii de temperatura si canicula din ultima vreme pot determina unele persoane sa recurga la asemenea gesturi", spun oamenii legii. (D. C.)


Focsani: Mortul de la Palatul Copiilor era un om al strazii


Politistii din Focsani au reusit identificarea persoanei gasita decedata intr-o baraca de linga Palatul Copiilor. Acesta este Petre R., , 57 de ani, din comuna Rachitosu, judetul Bacau. Politistii au stabilit ca acesta era om al strazii si a murit pe fondul unor probleme cronice de sanatate. Barbatul suferea de ciroza si nu se ingrijea de boala lui. Trupul barbatului a fost gasit in stare de putrefactie in incinta fostei gogoserii de la Palatul Copiilor. In zona cu pricina isi fac veacul mai multi oameni ai strazii. (D. C.)


Moped facut praf la Marasesti


In ziua in care politistii rutieri au organizat o actiune in toata tara pentru prevenirea accidentelor produse din cauza vitezei excesive, un conducator de moped s-a facut praf la Marasesti. Ieri dimineata, in cartierul Modruzeni, un tinar motociclist de 25 de ani s-a rasturnat in sant din cauza vitezei excesive cu care circula. Dupa acest accident, politistii au scos pe teren toate radarele din dotare si au impinzit E 85. Actiunea, desfasurata la nivel national, s-a finalizat spre orele serii, politistii gasind in trafic multi soferi care au au depasit viteza regulamentara. (D. C.)


Slobozia Bradului: I-a furat vinul vecinului


Un barbat din comuna Slobozia Bradului este acuzat ca a furat 20 de litri de vin alb din gospodaria unui vecin. Nicolae Mihai, de 43 de ani, recidivist, a fortat usa de acces pe timp de noapte si a sustras bunuri in valoare de 100 de lei. Partea vatamata l-a indicat pe invinuit inca din prima faza anchetatorilor, cunoscut fiind ca o persoana certata cu legea. Cind au ajuns anchetatorii la domiciliul acestuia au gasit vinul furat intr-un bidon. Cu toate ca nu a recunoscut fapta, barbatul a fost trimis in judecata sI va fi judecat pentru furt calificat. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 19 ore, 44 minute, 58 secunde
oamenii legii stiu de legi dar nu de sufletul oamenilor...Alexandru Cervinschi era un om intreg la minte dar DESESPERAT din cauza singuratatii în care l-a abandonat familia lui pentru care s-a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.