Ultima oră

SPORT:Ilie Dumitrescu, noul antrenor al Stelei/ Becali: M-a impresionat ca nu a cerut bani

Ziarul de Vrancea
11 aug 2010 505 vizualizări
Patronul Stelei a precizat, in cursul zilei de marti, ca noul antrenor al ros-albastrilor va fi Ilie Dumitrescu, acesta urmand sa fie prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa. Lucrul interesant este acela ca fostul international nu va primi niciun ban din partea lui Gigi Becali, urmand sa fie colaborator si nu angajat cu un contract.

Fostul international vrea doar respect


"Noul antrenor vrea doar respect, nu vrea niciun ban. Ii voi face un contract de 1 milion de lei vechi, ca sa poata sa stea pe banca tehnica. Va avea aceleasi puteri precum Piturca. De asemenea, el va alege presedintele, managerul si tot staff-ul cu care va lucra. El nu va fi angajat, ci doar colaborator. In momentul in care nu va mai avea sanse sa ia titlul, va pleca. Steaua nu este un club de locul doi", a declarat Gigi Becali la gsptv.


Gigi Becali despre Ilie Dumitrescu:


"Este un om pe care l-am sunat atunci cand a plecat Victor Piturca si mi-a spus ca vine imediat. E un nume greu din fostele glorii ale Stelei. Are cu adevarat sange ros-albastru. Vine sa munceasca gratis" - Gigi Becali (gsptv).


"Mi-a spus doar atat . Hagi a refuzat pentru ca are Academia. A facut acolo niste planuri, niste proiecte si nu vrea sa lase Academia. Va fi un nume greu si el isi va alege colaboratorii. Cea mai mare calitate a noului antrenor: are sange ros-albastru si pune sange si pasiune", a conchis patronul Stelei.


Motivatia alegerii:


"M-a impresionat cel mai mult faptul ca nu vrea niciun ban. Asta inseamna ca are sange ros-albastru si ca face orice pentru echipa. Nu se poate compara cu nimeni, nici chiar cu Olaroiu, cu care m-am inteles foarte bine. Ii voi face toate poftele si il voi respecta mai mult decat pe Victor Piturca" - patronul Stelei.


Ce spune noul antrenor al Stelei:


"Este dorinta domnului Becali, dar va trebui sa stam de vorba intai. In momentul de fata respect invitatia, dar va trebui sa punem anumite lucruri la punct. Mi-am dorit din tot sufletul ca Hagi sa fie antrenorul echipei. Duminica, domnul Becali mi-a spus ca ma vrea intr-o functie de conducere. Eu venisem la Constanta sa il conving pe Hagi sa preia Steaua. Le transmit suporterilor ca viata echipei merge mai departe cu sau fara Ilie Dumitrescu sau fara marile legende. Imi doresc ca domnul Becali sa accepte toate conditiile mele si sa reusesc sa fac mari performante la Steaua" - Ilie Dumitrescu (Digisport).


Ilie Dumitrescu, caracterizare:


Nascut pe 6 ianuarie 1969, Ilie Dumitrescu este un produs 100% al Stelei, fotbalistul evoluand in Ghencea pret de 8 sezoane (a sosit la club la varsta de opt ani). De-a lungul carierei, fostul international a jucat la Tottenham, Sevilla, West Ham, Club America si CF Atlante.


Ilie Dumitrescu a pregatit pe Otelul Galati, FC Brasov, Alki Larnaca, FCM Bacau, Apollon Limassol, AEK Atena, FC Egaleo, FC Kallithea, PAOK Salonic si Panthrakikos.




de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.