Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Un condamnat la moarte a asteptat 18 ani sa fie executat;Un designer face bijuterii si genti din animale moarte

Ziarul de Vrancea
11 aug 2010 498 vizualizări
In ce hal a ajuns omul care a castigat 10 milioane de lire la loto; Exorcizeaza femeile ca sa le trateze de depresie;

Un condamnat la moarte a asteptat 18 ani sa fie executat


Roderick Davie, un afro-american in varsta de 38 de ani, condamnat la moarte in 1992 pentru uciderea a doua persoane, a fost executat marti in Ohio, dupa 18 ani petrecuti pe asa-numitul "coridor al mortii" - sectiune a unei inchisori in care sunt tinuti condamnatii la moarte. Roderick Davie a incetat din viata in urma unei injectii letale, dupa ce guvernatorul statului Ohio a refuzat luni sa-i acorde clementa. Potrivit Agerpres, acesta este al 34-lea condamnat executat in SUA in cursul acestui an, scrie Libertatea.


A supravietuit dupa ce au trecut prin el 21 de gloante


Un incident iesit din comun s-a petrecut in cartierul Harlem din orasul New York, SUA. Acolo, un barbat in varsta de 23 de ani a reusit sa supravietuiasca dupa ce a fost impuscat de 21 de ori de patru politisti. Angel Alvarez, miraculosul supravietuitor, impuscase un barbat care participa la aceeasi petrecere ca si el, organizata in Harlem. Cei patru politisti l-au somat, insa barbatul a reactionat violent, asa ca au deschis focul asupra acestuia. Au fost trase in total 46 de focuri, din care 21 l-au atins pe Alvarez. Americanul se afla insa in stare critica, fiind ranit la nivelul bratelor, picioarelor, abdomenului si maxilarului insa nu i-a fost atins niciun organ vital, anunta Click.


In ce hal a ajuns omul care a castigat 10 milioane de lire la loto!


Sa castigi o suma enorma de bani peste noapte se poate dovedi o mare bucurie, dar si o mare problema pentru o persoana care nu ar cunoaste cum sa-si administreze finantele. Michael Carroll s-a trezit cu aproape 10 milioane de lire sterline mai bogat, insa a irosit toti banii si a ajuns din nou la fosta sa slujba: gunoier. Imediat dupa ce a devenit bogat, Carroll si-a cumparat tot felul de lucruri extrem de scumpe, inclusiv o casa de lux cum unii oameni nici nu viseaza. Totusi, banii incasati in noiembrie 2002 l-au transformat intr-un adevarat animal de petrecere: Carroll a inceput sa bea enorm de mult si sa se drogheze, astfel ajungand intr-un anturaj foarte periculos. De curand, Carroll a fost nevoit sa isi vanda casa pe care o cumparase acum ani buni, insa aceasta se gaseste intr-o stare deplorabila. Geamurile sunt sparte, peretii sunt desenati, iar mobila aproape ca nici nu mai exista, anunta Libertatea.


Exorcizeaza femeile ca sa le trateze de depresie


Proaspetele mirese din Cecenia care sunt obligate sa se casatoreasca cu barbati pe care nu-i doresc dezvolta adesea depresii. Acestea nu sunt duse la doctori pentru a fi tratate ci la un mullah, autoritate religioasa, care efectueaza o slujba de exorcizare coranica prin care alunga duhurile rele care salasluiesc in ele. Zgomotele ingrozitoare ale femeilor care au suferit caderi nervoase in urma casatoriilor si versuri din Coran recitate de mullah se aud frecvent intr-un centru medical din Cecenia pe portile caruia sta scris: "Nu e nici o boala care sa nu poata fi vindecata de Allah". Aici sunt efectuate slujbe de exorcizare pentru a trasnforma nevestele nefericite in sotii cuminti si iubitoare, scrie Cancan.


Cainele cu doua picioare adora shopping-ul


Un caz uluitor de caine care stie sa mearga in doua picioare. Cand merge, lasa cu gura cascata pe oricine. A invatat sa umble precum oamenii! Faith este o catea maronie, plina de viata, din Oklahoma, SUA. Ii place sa se joace, latra aproape toata ziua, se da in vant dupa oase, ca orice caine, insa, spre deosebire de toate patrupedele din lume, are numai doua picioare. Catelusa s-a nascut fara labutele din fata, in ajunul Craciunului din 2002. Propria mama a respins-o, din aceasta cauza, si stapanii ei se gandeau s-o eutanasieze, anunta Click.


Un designer face bijuterii si genti din animale moarte


Tom Houser, un designer excentric, creaza bijuterii si genti din ramasitele unor animale moarte. Creatorul face inele, coliere, bratari sau diverse posete din oasele, organele sau chiar din animalul in sine. Bijuteriile sunt suflate cu aur sau argint iar gentile au accesorii speciale mascate perfect de blana animalelor sau penele pasarilor moarte. "Am fost inspirat de relatia dintre oameni si animalele salbatice care traiesc printre noi", a declarat Houser despre colectia sa inedita, informeaza Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.