Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
11 aug 2010 716 vizualizări
Suraia: Inecat in riul Siret

Politistii au gasit trupul barbatului inecat in riul Siret si pe care localnicii din Suraia l-au reperat zilele trecute. Duminica, un apel pe 112 anunta faptul ca o persoana a fost vazuta decedata pe apele riului. Desi initial s-a crezut ca este vorba de un copil, ieri dupa-amiaza apele Siretului au scos la suprafata corpul lui Marian P., 54 ani, din Suraia, care plecase de acasa cu animalele la pascut in data de 7 august. Se presupune ca barbatul a incercat sa se racoreasca si a fost luat de ape. (D. C.)


Vizantea-Livezi: A cazut din camion


Un barbat din comuna Vizantea - Livezi a fost victima unui accident de munca. Ghita M., 60 ani, a ajuns la spital cu politraumatism si fracturi costale. Primele verificari au scos la iveala ca victima este angajata cu carte de munca la o firma din Cimpuri, in functia de drujbar. Luni, muncitorul s-a deplasat impreuna cu patronul la o rampa de lemne. Dupa oprirea autovehiculului, Ghita M. a dorit sa coboare din cabina camionului, moment in care s-a dezechilibrat si a cazut la nivelul solului, unde s-a ranit grav. Procurorii si inspectorii de munca au demarat o ancheta pentru face incadrarea juridica a accidentului. (D. C.)


Adjud: Conducta de gaze fisurata


Pericol de explozie pe riul Trotus dupa ce o conducta de transport gaz metan ce apartine OMV Petrom s-a fisurat. Pompierii din municipiul Adjud au fost chemati luni sa intervina pentru a asigura zona in care se putea produce o situatie de urgenta din cauza fisurii de 50 cm. La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri care a "pazit" locatia respectiva pina cind echipa de la compania Distrigaz a remediat defectiunea. La Adjud se extrage gaz metan din citeva sonde. (R. M.)


Nerejeni cu singe fierbinte


Maricel Putoi, un nerejean de 41 ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost trimis din nou in judecata pentru lovire si alte violente. Procurorii spun ca nerejeanul a avut in ianuarie un conflict cu consateanul Romica Porojnicu, in urma caruia ambii au ajuns la spital dupa ce si-au provocat rani cu cutitul. Cei doi s-au reclamat reciproc si isi cer despagubiri. Procurorii spun ca intre cei doi exista conflicte mai vechi, intrucit la un moment dat au rivnit la aceeasi femeie. Putoi a mai fost judecat pentru tilharie si violare de domiciliu, fapte pentru care a fost dat si in urmarire generala. Cei doi combatanti vor da explicatii la Judecatoria Focsani. (D. G.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.