Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
10 aug 2010 601 vizualizări
Scandalagiul de la Ciuslea a fost bagat la zdup

Tinarul galatean care a provocat un scandal in satul Ciuslea, comuna Garoafa, a fost trimis in spatele gratiilor. Panaite Tudoran, 23 ani, din comuna Movileni, a fost retinut preventiv pentru 29 de zile sub aspectul savirsirii infractiunii de tentativa de omor. Acesta este acuzat ca pe 6 august, in urma unui conflict spontan, l-a lovit in repetate rinduri pe Nelu Isac, 42 ani, din Ciuslea, cu o pompa in cap. Victima a suferit leziuni cranio-cerebrale pentru care a ajuns la spital, acesta fiind in coma mai multe zile. Anchetatorii au stabilit ca ranile i-au pus omului in pericol viata. (D. C., D. G)


Dumbraveni: Si-a ucis tatal in accident

Un barbat din judetul Bacau este invinuit de ucidere din culpa pentru ca a provocat un accident rutier in care a decedat chiar tatal sau. In timp ce conducea autovehiculul pe drumul european E 85, in dreptul localitatii Dumbraveni, Cozmin Branche a intrat pe contrasens si s-a lovit de un alt autovehicul cauzind astfel decesul tatalui sau. Accidentul a avut loc in luna februarie 2010 cind asfaltul era acoperit de zapada. Ancheta a scos la iveala ca acesta este si motivul pentru care masina a derapat, dupa cum se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii focsaneni. (D. G.)

Focsani: Tamponare in trei pe centura


Trei masini s-au tamponat ieri dimineata pe soseaua de centura a Focsaniului. Incidentul a fost anuntat ca fiind unul grav, astfel ca la fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie, dar si laboratorul criminalistic. In cele din urma, politistii au constat ca au de a face doar cu o tamponare, cele trei masini fiind usor avariate. O singura persoana s-a ranit in urma impactului, dar aceasta nu a suferit leziuni grave. Incidentul a avut loc din cauza neatentiei unui sofer care a patruns pe contrasens. (D. C.)


Proiectile la apa


Pirotehnistii au fost solicitati in ultimele zile pentru executarea a trei misiuni de asanare a munitiilor neexplodate. Prima misiune a avut loc in Andreiasu de Jos unde muncitorii de la firma Arcada au gasit un proiectil in timp ce munceau la DN 2M. Pirotehnistii au mai ridicat o bomba de la Cotesti, gasita de un satean in albia riului Milcov. Cea de-a treia misiune a avut loc in Vinatori unde un grup de copii a dat peste un proiectil de 76 mm in albia riului Putna. Munitiile vor fi detonate in poligonul de la Ciuslea. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.