Ultima oră

Un pescar s-a inecat la Adjud

Dan Chiriac
10 aug 2010 638 vizualizări
Duminica seara, Politia municipiului Adjud a fost sesizata despre faptul ca intr-o balta de pe raza localitatii s-a inecat un barbat

In urma verificarilor efectuate a rezultat ca victima este Petrea S., 68 ani, din municipiul Galati. In jurul orelor 20, insotit de un prieten, barbatul a mers sa pescuiasca la balta "Horghidan". Dupa citeva ore de stat pe malul girlei, firul unditei s-a incurcat in plantele din balta, iar pescarul a intrat in apa sa o descurce. Nestiind sa inoate, omul a fost luat de ape si s-a inecat, in ciuda interventiei prietenului sau. Acesta a sunat apoi la 112 si a sperat ca medicii sa mai poata face ceva. Pompierii de la Statia Adjud l-au scos din apa pe barbat, dar acesta era deja decedat. Tot duminica, politistii din Vulturu au fost sesizati despre faptul ca pe malul riului Siret ar fi fost observat trupul unei persoane, posibil un copil. Oamenii legii au mers in zona satului Vadu Rosca si au demarat cercetarile. Pina ieri, semnalul dat de cetateni nu s-a adeverit, corpul presupusului copil nefiind gasit. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.