Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
8 aug 2010 418 vizualizări
Adjud: Divertisment periculos

Politistii de la Arme au mers vineri in tirgul de vara de la Adjud unde l-au depistat pe Alexandru P., care inchiria celor interesati doua arme de tir sportiv detinute ilegal. «Barbatul avea permis de port arma si detinea legal doua arme de tir sportiv. In tirgul de la Adjud, acesta inchiria insa alte doua arme de tir sportiv, de calibrul 4,5 mm si respectiv 5,5 mm, pe care le detinea in mod ilegal. Acestea erau inchiriate la diferite persoane pentru tragere la o tinta fixa, improvizata in interiorul unui chiosc», ne-au precizat politistii. Barbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunilor de detinere, port si uz de arma neletala fara drept. (D. C.)


Tineri implicati in accidente rutiere


Mai multi tineri au fost implicati in accidente rutiere produse la finalul saptaminii. La Tifesti, Oana Georgiana V., 20 ani, din localitate, in timp ce conducea un Mercedes, din cauza neatentiei, a derapat si a intrat in coliziune cu un alt autoturism parcat regulamentar. Din accident a rezultat ranirea usoara a soferitei. Pe DN2D, la Bolotesti, Viorel M., 27 ani, in timp ce conducea un moped, din cauza starii de ebrietate a pierdut controlul acestuia, rasturnindu-se pe partea carosabila. In urma incidentului conducatorul mopedului a fost ranit usor. (D. C.)


Spinzurat in casa


Un barbat de 41 de ani din comuna Soveja si-a pus capat zilelor din motive necunoscute. Nicusor T., 41 ani, a fost gasit spinzurat in locuinta sa. Rudele au chemat ambulanta, dar barbatul era mort de ceva timp. Oamenii legii incearca sa afle motivele acestui gest, cu atit mai mult cu cit nici rudele nu inteleg ce anume l-a impins spre gestul extrem. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.