Ultima oră

Bataie cu bite si cutite pentru o masina

Eduard Popescu
9 aug 2010 1001 vizualizări
Scandal monstru pe bulevardul Garii din Focsani, vineri seara. Doua grupuri de romi s-au luat la bataie cu bitele si doar interventia mascatilor a mai linistit spiritele

Scandalul a fost observat de o patrula de politie care trecea prin zona. Oamenii legii au stabilit ca totul a pornit de la o masina pe care cele doua grupuri o revendica. Proprietarul unui autoturism VW Vento, Gabriel P., a sesizat ca Octavian V. si Samir-Marian I. ar dori sa-i incendieze masina. Chiar daca politia era de fata combatantii din cele doua grupuri s-au lovit reciproc cu bitele si cutitele. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si jandarmi, dar si mascatii. «Intre ei este un conflict mai vechi legat de acea masina. Acum, doi dintre ei au venit la proprietarul masinii si l-au amenintat ca ii dau foc la masina. Aveau o sticla si amenintau ca incendiaza masina. Nu au apucat pentru ca prin zona trecea o patrula de politie. Dupa ce s-au luat la bataie, am cerut si ajutorul colegilor de la Departamentul Politiei Pentru Interventie Rapida, iar in 20 de minute totul era gata, iar doua persoane au fost duse la spital. S-a intocmit dosar sub aspectul savirsirii infractiunilor de incaierare, ultraj si vatamare corporala», ne-a spus comisarul Gicu Avasiloaie, seful Politiei municipiului Focsani. (E. P.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.