Ultima oră

POLITICA:Politic Show: Rusanu: De la toamna putem guverna cu PSD, nimic nu e ireconciliabil

Ziarul de Vrancea
7 aug 2010 474 vizualizări
Nastase: Basescu a spus un singur lucru adevarat la TVR: "Sunt incapabil sa ofer romanilor o viata mai buna"; Isarescu a evitat o declaratie ca sa nu fie "bestelit" iar de Becali;Voinescu, apel catre liberali: Renuntati la penibila obsesie anti-Basescu

Rusanu: De la toamna putem guverna cu PSD, nimic nu e ireconciliabil


Vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, afirma ca la toamna se poate crea un guvern PSD-PNL, cu premier independent, daca motiunea de cenzura care va fi promovata va trece, iar PSD si PNL "pot sa realizeze orice fel de compromisuri necesare", relateaza Mediafax. Senatorul Dan Radu Rusanu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa la Arad, ca "PSD si PNL sunt doua partide mature care pot sa realizeze orice fel de compromisuri necesare" astfel ca, in cazul trecerii motiunii de cenzura, sa formeze un guvern comun. Integral pe EVZ.ro.


Nastase: Basescu a spus un singur lucru adevarat la TVR: "Sunt incapabil sa ofer romanilor o viata mai buna"


resedintele Traian Basescu a spus un singur lucru adevarat, in interviul acordat TVR1: "Sunt incapabil sa ofer romanilor o viata mai buna", a afirmat vineri presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, intr-o postare pe blogul personal, potrivit Agerpres. "A spus-o clar, de mai multe ori si cu convingere. Orice om sanatos, aflat in pozitia sa, ar fi demisionat in secunda imediat urmatoare. Sau dupa cinci minute - si asa ar fi fost OK. Evident, ca acest lucru nu s-a intamplat. De ce? Pentru ca de vina pentru dezastrul in care se afla tara nu este presedintele - jucator, aflat in al saselea an de mandat si nici guvernele pe care le-a patronat. Responsabilitatea apartine, in mod evident, opozitiei, \'mogulilor\', \'sistemului ticalosit\', \'oligarhilor\', populatiei si probabil extraterestrilor. Integral in Romania Libera.


Cristian Preda pleaca in vacanta, Sever Voinescu sare la gatul lui Boc


Europarlamentarul a luat o pauza. Emil Boc, Guvernul si tripleta BVB scapa astfel un timp de cel mai dur critic al lor din propriul partid. Vacanta lui Preda vine dupa o fructuoasa activitate critica la adresa vechilor pedelisti, finalizata ironic prin primirea functiei de "racolator sef" la PDL Bucuresti. La rampa a iesit insa Sever Voinescu. Dupa ce s-a certat indelung cu "vechea garda" a PDL, europarlamentarul si-a inchis temporar blogul si a plecat in concediu. "Pauza estivala" este titlul ultimei postari a lui Preda pe blogul care "pentru cateva zile va fi mut", dupa cum el insusi scrie. Contactat de "Puterea", el a declarat: "Tocmai ma pregatesc sa urc in avion. Plec in vacanta si nu am timp sa comentez acum. Va multumesc".


Basescu, weekend pe litoral


Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva ore, aseara, cu familia la o terasa de lux din statiunea Neptun. Seful statului a fost insotit de Ioana, fiica cea mare, iar la plecare a facut fotografii cu turistii aflati pe terasa. Ca de fiecare data, seful statului a preferat statiunea Neptun si terasa la care merge de mai multi ani. Presedintele si familia sunt cazati la vila de protocol, scrie EvZ.ro.


Isarescu a evitat o declaratie ca sa nu fie "bestelit" iar de Becali


Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a povestit vineri, in contextul prezentarii raportului asupra inflatiei, cum intr-o seara, inainte de declansarea crizei imobiliare, a fost "bestelit" de omul de afaceri Gigi Becali la TV incat "a inchis televizorul". Reactia patronului clubului Steaua a venit dupa ce seful BNR atrasese atentia ca "nu este corect" ce se intampla pe piata imobiliara din Bucuresti, mai ales in zona de nord. Marturisirea a fost facuta dupa ce Mugur Isarescu a fost intrebat de presa daca el crede ca preturile pe metrul patrat la apartamente au scazut suficient de mult. Integral in Gandul.


Voinescu, apel catre liberali: Renuntati la penibila obsesie anti-Basescu


Democrat-liberalul Sever Voinescu ii indeamna pe liberali sa renunte la "obsesia Traian Basescu" si sa li se alature intr-o guvernare responsabila, de lunga durata. Totodata, atrage atentia Voinescu, in contextul in care Traian Basescu nu mai candideaza, obsesia liberala "incepe sa fie ridicola", potrivit Realitatea.net. Prezent la Antena 3, Sever Voinescu a lansat o noua invitatie liberalilor de a se apropia de PDL si de a imbratisa o guvernare "stabila si coerenta, de dreapta". Integral in Romania Libera.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.