Ultima oră

Baiat de 9 ani inghitit de Siret

Raluca Manolache
7 aug 2010 632 vizualizări
Tragedie intr-o familie din satul Ciuslea, comuna Garoafa. Un copil de numai 9 ani a murit vineri dupa-amiaza dupa ce din neatentie a cazut in Siret.

George Emilian S. se afla la barajul din Ciuslea, intr-o zona interzisa scaldatului, cu doi dintre fratii sai, in momentul in care s-a dezechilibrat si a cazut in apa. Incidentul a fost observat de catre un pescar care l-a zarit pe baiat si a apelat numarul unic de urgenta 112 in momentul in care si-a dat seama ca acesta s-a inecat. La fata locului au ajuns pompierii scafandri care s-au chinuit mai bine de o ora pentru a scoate corpul neinsufletit al copilului din apa. "Parintii ar trebui sa isi supravegheze mai mult copiii. Baiatul provine dintr-o familie cu probleme care se afla in atentia noastra. Mai era cu doi frati in momentul in care a alunecat si a cazut in apa", spune Gheorghe Maghiaru, edilul comunei. George Emilian mai are cinci frati si a lasat in urma o mama indurerata. (R. M.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739390 zile, 2 ore, 28 minute, 31 secunde
Indurerata? Politia a luat-o din bar pentru a o duce la locul tragediei....Acesti copii ar fi trebuit de multa vreme institutionalizati.Sunt murdari si infometati.Cel care s-a innecat mergea la scoala citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.