Ultima oră

Administratia Pietelor devine societate comerciala

Doina Ganea
7 aug 2010 768 vizualizări
Consilierii locali au decis: Administratia Pietelor Focsani va deveni societate comerciala pe actiuni. Transformarea Administratiei Pietelor a fost aprobata de consilierii locali odata cu aprobarea disponibilizarii a 20 de angajati de la Piata.

Potrivit proiectului aprobat in sedinta extraordinara de joi a Consiliului Local Focsani, actionarul unic va fi municipiul Focsani prin Consiliul Local. Denumirea noii societati aflate in subordinea CL Focsani va fi SC Administratia Pietelor Focsani SA, iar organizarea si functionarea potrivit legii si actului constitutiv se vor aproba printr-o hotarire ulterioara. Societatea va avea ca obiect principal de activitate "organizarea, stabilirea si urmarirea derularii activitatilor de comert in perimetrele pietelor si a altor locuri publice si private delimitate si special amenajate". Capitalul social initial este de 90.000 de lei, reprezentind aportul municipiului Focsani. Primarul Decebal Bacinschi considera ca externalizarea serviciului va fi benefica in primul rind pentru bugetul local. "Asa am avut rezerve si cind am transformat in societate Transportul Public si acum este o firma foarte profitabila. Pe 2009 Piata a avut un profit de 6 miliarde de lei vechi, iar pina acum, pe 2010, am avut vreo 4 miliarde", ne-a declarat primarul Decebal Bacinschi. CL Focsani mai este actionar unic la SC ENET SA, SC CUP Salubritatea SRL si la SC Transport Public SA Focsani. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.