Ultima oră

SPORT:Tragere la sorti Europa League:Urziceni - Hajduk/ Steaua - Grasshopper/ Timisoara - Manchester City/ Vaslui - Lille/ Cine se califica in grupe?

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 592 vizualizări
Echipa croata a reusit sa se califice, gratie unui retur perfect contra lui Dinamo: 3-0 joi seara. Ialomitenii vin din turul 3 preliminar Champions League si au sansa de a demonstra ca stilul lor de joc, mai putin fantezist decat al lui Dinamo, dar mai riguros, poate transforma pe Hajduk intr-o anonima, asa cum a crezut Dinamo despre croati, inaintea jocului retur.

"O sa ne fie foarte greu: au avut momente bune inca din prima partida cu Dinamo. Dar nu ne asteptam sa fie totusi atat de puternici acasa! Un meci complicat" - Narcis Raducan, director sportiv Unirea.


Grasshopper Zurich - Steaua Bucuresti

Un adversar abordabil pentru echipa pregatita de Victor Piturca; totusi, bucurestenii trebuie sa ia in calcul toate detaliile, inclusiv tineretea lotului actual.


FC Vaslui - Lille

Incomoda ca orice echipa din campionatul francez (foarte riguros tactic), OSC Lille a incheiat pe locul 4 in ultima editie din Ligue 1. Landreau, De Melo, Obraniak sau Gervinho sunt cativa dintre jucatorii pregatiti de antrenorul Rudi Garcia.


Timisoara - Manchester City

Banatenii au dat peste cel mai bogat adversar posibil: Manchester City cauta marea performanta, motiv pentru care a recrutat o serie de fotbalisti de mare clasa, dar si un antrenor de talia lui Roberto Mancini.


"Echipele din Romania sunt greu de depasit, in special atunci cand joaca pe teren propriu. Fireste ca incercam sa ne asiguram calificarea, pentru a avansa in grupele competitiei" - Roberto Mancini, antrenor City, pentru site-ul oficial al clubului.



de A. S. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.