Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Toni Grecu, luat la bani marunti de SRI pentru Kk-Maka;Catalin Botezatu a lansat o camasa in stilul Michael Jackson

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 591 vizualizări
Inna: "Pregatesc colaborari cu artisti de top din strainatate"; Andreea Banica o uraste pe Inna

Nicoleta Luciu despre Zsolt Csergo: "Nu mi-as imparti barbatul cu alta"


"Iubire si onoare", noua telenovela care va fi difuzata din toamna la Acasa TV, a pus-o pe Nicoleta Luciu intr-o postura pe care, in realitate, bruneta nu ar accepta-o niciodata: sa-si imparta barbatul iubit cu o alta femeie. Nicoleta Luciu si Ioana Ginghina sunt in serial nevestele aceluiasi barbat, un arab bogat interpretat de Augustin Viziru. In realitate, o astfel de situatie i se pare inacceptabila frumoasei brunete, care spune ca n-ar putea sa-si imparta iubitul, pe Zsolt Csergo, cu o alta femeie: "Nu mi-as imparti barbatul cu alta. Nu as putea accepta niciodata acest lucru", ne-a marturisit ea, scrie Libertatea.


Inna: "Pregatesc colaborari cu artisti de top din strainatate"


Inna, una dintre cele mai iubite romance de peste hotare, inregistreaza succes dupa succes in toate tarile in care concerteaza. Mai mult, artista marturiseste ca va realiza noi colaborari. Cantareata are planuri mari pentru viitor: "Imi doresc sa realizez si mai multe piese bune, dar si cateva colaborari cu artisti de top din strainatate. Veti afla mai multe la timpul lor", a declarat enigmatic Inna, pentru revista Bravo, scrie Libertatea.


Cheeky Girls se apuca de actorie


Dupa ce au devenit cunoscute in lumea muzicii, chiar daca nu sunt cantarete de top, si au cochetat cu televziune aparand la tot felul de emisiuni, gemenele romance de la Cheeky Girl vor sa arate ca au talent de actrite. Potrivit site-ului de mondenitati Heckler Spray, Gabriela si Monica Irimia au fost invitate sa apara intr-un episod din sezonul trei al serialului Hotel Babylon. Bineinteles, cele doua vedete au acceptat si acum o sa cocheteze cu actoria. Cine stie, poate le prinde mai bine decat muzica si se apuca de jucat prin filme, mentioneaza Libertatea.


Delia s-a dus dupa iubit la Saint Tropez


Pentru al doilea an consecutiv, Delia Matache a plecat intr-o vacanta de o saptamana la Saint Tropez. Intrucat week-end-ul trecut a avut concert la Targu Jiu, artista a fost nevoita sa-si lase iubitul sa se distreze fara ea, alaturandu-i-se acestuia in urma cu cateva zile. Astfel, vedeta a zburat singura spre Saint Tropez, urmand a reveni in tara in cursul zilei de duminica. Delia si Florin Moldoveanu sunt insotiti, printre altii, si de Codin Maticiuc si noua sa cucerire. Delia s-a plimbat cu iahtul, a facut plaja, s-a distrat in cluburile de noapte si a alocat foarte putin timp shopping-ului, informeaza Libertatea.


Marina Dina se rezuma doar la pictoriale sexy!


Nu vrea sa-si mai arate silicoanele. In ciuda faptului ca e multumita in sfarsit de noile sale silicoane, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, da\' buni" e hotarata sa nu le mai expuna in reviste pentru barbati. Dupa doua sedinte foto incendiare realizate pentru revista "Playboy", Marina Dina e hotarata sa nu mai dea curs propunerilor de acest gen. Culmea este ca blonda si-a schimbat radical atitudinea de cand a inceput relatia cu Robert Dumitru. In urma cu cateva luni, manechinul a renuntat sa mai urce pe podiumurile de moda in lenjerie intima. "Nu mai vreau sa pozez goala pentru ca nu ma mai simt bine in astfel de ipostaze. Voi face doar pictoriale sexy", scrie Cancan.


Dana Savuica, la 40 de ani: "Nu sunt prefabricata ca o Barbie!"


Dana Savuica lanseaza "doua carti fierbinti, pentru o vara fierbinte". Prima se numeste "Cum sa-l pastrez doar pentru mine?" si se va distribui sambata, 7 august, odata cu editia CANCAN de weekend, iar a doua, adresata barbatilor, va fi lansata o saptamana mai tarziu, pe 14 august, si se numeste "Cum sa fiu barbatul unei singure femei?". De data aceasta, Dana a fost provocata la un nou "Dialog Intim", dar despre propria viata. Dana Savuica s-a nascut la Bucuresti, acolo unde a evoluat cu mare succes ca model intre anii 1990 - 1997, iar debutul in televiziune din 1993, la TVR, cu rubrica de stil a "Matinalului", i-a deschis noi orizonturi. Astfel, a acceptat si provocarea din 1999 a postului Acasa TV, unde, timp de trei ani, emisiunile pe care le-a prezentat i-au purtat numele, drept recunoastere a unui stil de viata. In 2005, a revenit la postul national, tot cu o emisiune de stil. A prezentat emisiuni si la Kanal D, iar momentan declara ca se simte bine in postura de freelancer, lucrand ca MC pentru diverse evenimente si PR. Dana este casatorita de 21 de ani cu Razvan Stanciu. Impreuna au o fiica, Julie, care la 16 ani a inceput o promitatoare cariera muzicala. Integral in Cancan.


"Miss Playboy" a venit cu un bonus pentru Ja Rule


Dupa concertul artistului, modelul Roxana Ungureanu a petrecut in camera de hotel unde a fost cazat rapperul american Ja Rule. A luat-o si pe cea mai buna prietena a ei, o mare fana a show-ului de calitate. Atmosfera incendiara in noaptea de miercuri spre joi in clubul Le Gaga, la concertul lui Ja Rule. Dupa show-ul propriu-zis, rapperul american s-a retras la vestiare, unde a avut parte de o vizita surpriza. Usor ametita de aburii alcoolului, fosta vedeta "Playboy" Roxana Ungureanu a dat buzna peste american, pe motiv ca vrea sa-l cunoasca. Fara complexe, Ja Rule a invitat-o pe Roxana sa joace dupa regulile lui la hotelul Howard Johnson, acolo unde a fost cazat de organizatorii concertului, scrie Cancan.


Catalin Botezatu a lansat o camasa in stilul Michael Jackson


Catalin Botezatu a lansat o camasa inspirata din stilul Michael Jackson. Camasa este destinata barbatilor si este de culoare alba, realizata din bumbac si are ca element distinctiv in zona pieptului, un model ce imita lamele metalice orizontale pe care Megastarul obisnuia sa le poarte. "Michael avea viziune. Stia sa combine materiale, texturi, sa puna accesorii. A fost singurul artist care ne-a reamintit cata eleganta confera unui barbat o palarie de calitate, sic. Eu mi-am cumparat primii pantofi de lac negru pentru ca mi-au placut ai lui. De la el am invatat sa pun pret pe accesoriile pretioase", mentioneaza Cancan.


Mihai Morar, amendat in America, din cauza unei parcari neregulamentare


Prezentatorul emisiunii de la "Rai, da buni", Mihai Morar, a fost amendat in California - Statele Unite, unde a plecat in vacanta cu familia, din cauza faptului ca a parcat neregulamentar. Antenistul Mihai Morar a simtit pe pielea lui ce inseamna nerespectarea regulilor rutiere in Statele Unite, chiar daca incidentul care a provocat amendarea sa este minor. El a fost amendat pentru modul cum a parcat masina si nu pentru ca ar fi lasat-o intr-un loc nepermis. Astfel pentru ca a parcat autovehiculul cu spatele, Morar a trebuit sa plateasca 40 de dolari, scrie Cancan.


Daniela Gyorfi gravida din nou


Daniela Gyorfi a recunoscut in aceasta dimineata, la matinalul Antenei 1, ca este insarcinata, dar din cauza experientelor nefericite cu celelalte sarcini pe care le-a pierdut prefera sa se bucure dupa ce se va naste copilul. "Sunt insarcinata, dar e prea devreme sa ma bucur cu adevarat. Prefer sa ma bucur la final", a spus Daniela Gyorfi, care a vrut sa isi asigure fanii ca noua stare fizica nu o va impiedica sa isi onoreze angajamentele profesionale, mentioneaza Cancan.


Liviu Varciu vinde caini pe internet


Dupa ce a gasit stapan unui pui de Cane Corso, Varciu a postat un nou anunt prin care ofera, contra cost, un pui de labrador. Desi are un job stabil la Pro TV unde filmeaza pentru o noua productie, "Mostenirea", Liviu Varciu pare sa aiba nevoie si de alte surse de venit. Mare iubitor de caini, actorul a gasit o metoda de a scoate un ban in plus cu ajutorul lor. Mai exact, comercializandu-i prin intermediul internetului. Dupa ce a gasit stapan unui pui din rasa Cane Corso, Liviu cauta adapost pentru altul. "Am un catel labrador negru de sase saptamani de vanzare!", anunta Varciu pe pagina personala de Facebook, mentioneaza Cancan.


Smiley curata Romania


Smiley s-a alaturat proiectului "Let\'s Do It, Romania!", care isi propune sa curete tara de gunoaie intr-o singura zi. El a filmat un spot prin care sustine proiectul, fiind prima vedeta care se implica in aceasta campanie. In saptamanile care vor urma, echipa "Let\'s Do It, Romania!" va prezenta si alte materiale video cu vedete care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala care va fi pe 25 septembrie, scrie Cancan.


Simona Sensual face striptease la sosea


Simona Sensual nu are inhibitii si nici nu pune prea mult pret pe conventii. Aflata la mare, weekendul trecut, cu iubitul ei, Nicu Maharu, cu care s-a impacat de curand, pentru cine mai stie a cata oara, ea nu s-a sinchisit de regula nescrisa a plecatului de la plaja, potrivit careia ar trebui sa imbrace o tinuta lejera peste costumul de baie atunci cand iese in afara perimetrului cu nisip. Astfel, Simona a defilat prin statiunea Mamaia purtand doar un costum de baie minuscul si niste sandale cu toc. Faptul ca are un trup atragator nu a facut decat sa inteteasca miscarile de cap ale celorlalti turisti, care nu puteau sa nu remarce o asemenea aparitie nud in peisajul strazii. Interesant este ca Simona si-a facut un obicei din aceste plimbari in costum de baie prin statiune, anul trecut fiind fotografiata de paparazzii CANCAN in aceeasi ipostaza. Integral in Cancan.


Toni Grecu, luat la bani marunti de SRI pentru Kk-Maka


Toni Grecu a povestit cum a fost interogat de SRI si de politie in timpul filmarilor pentru Kk-Maka. Toni Grecu si ai lui au luat 10 balerine si au plecat cu lumini, camere, machiaj, costume si o intreaga echipa pe strazile din Bucuresti si in fata Palatului Victoria sa filmeze clipul pentru "hitul crizei", scrie Click.


Claudia Pavel: "Doctorul Lascar mi-a macelarit nasul"


Solista a platit suma de 5.000 de euro pentru o noua operatie in Grecia. O stim de 11 ani, de cand a debutat in showbiz alaturi de trupa Candy, iar transformarile sale estetice au fost vizibile cu ochiul liber. Claudia Pavel a recunoscut ca si-a operat nasul acum patru ani, insa nimeni nu stie adevarata poveste a acestei interventii. Ieri, solista ne-a relatat calvarul din spatele bisturiului. "Prima interventie am facut-o in urma cu patru ani, din motive medicale, dar si estetice, la clinica doctorului Ioan Lascar. Dupa ce ca am zacut doua saptamani si aveam fata umflata, m-am trezit cu nasul in sapte colturi. M-a macelarit si m-a nenorocit pe masa de operatie. Am si prietene care si-au pus implanturi la el, iar acum regreta amarnic. La scurt timp dupa operatie, mi-a aparut si un chist in partea de sus a nasului, arata ingrozitor si nu stiam cum sa-l mai maschez. Speriata, m-am reintors la doctorul Lascar si i-am aratat umflatura. Mi-a spus cu zambetul pe buze: "Nu-i nimic, mai facem un retus"", a declarat Claudia, pentru Click! Vedeta are acum un nas perfect, iar reusita nu i-o datoreaza vreunui medic roman, ci unui chirurg grec, din Salonic. Integral in Click.


Andreea Banica o uraste pe Inna


Pare a fi cea mai fericita femeie de pe Pamant: s-a maritat cu barbatul vietii ei, a nascut o fetita superba si are o cariera de succes, de mai bine de 15 ani... Totusi, Andreea Banica are, se pare, o problema: Inna. Fosta solista Blondy nu o poate suporta, cu nici un chip, pe colega ei de breasla. In fata, cele doua isi zambesc si isi spun complimente, insa comentariile "de culise" dovedesc contrariul. Se pare ca Andreea, care incearca sa-si construiasca de ceva ani o cariera internationala, isi comenteaza rivala mai ceva ca la usa cortului, scrie Click.


de Delia Grigorescu HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.