Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
6 aug 2010 587 vizualizări
Incepe montarea placutelor cu numele strazilor in Dumbraveni

In prima etapa, placutele cu numele strazilor si numerele caselor vor fi montate in satul Dumbraveni, urmind ca ulterior actiunea sa fie extinsa la nivelul intregii comune. "Am finalizat actiunea de clasificare cu titulatura strazilor si, dupa publicarea in Monitorul Oficial am demarat actiunea de redactare a placutelor. S-au alocat bani de la bugetul local iar denumirile au fost date dupa principalele personalitati, obiective dar si dupa denumirile mai vechi", a declarat Ionel Strimbei, primarul comunei. Edilul spune ca, pina la sfirsitul lunii septembrie, nu va mai fi in comuna nici o strada pe care sa nu fie montate placute cu denumirea acestora. "Pentru placutele de la poarta caselor am obtinut un pret bun, de 3,2 lei. Si acestea vor fi montate in paralel cu amplasarea placutelor cu numele strazilor", a completat primarul din Dumbraveni. (G. S.)


"Big Brother" la Ambulanta


Serviciul de Ambulanta Judetean (SAJ) Vrancea este "pazit" cu ajutorul unui sistem de monitorizare video. Membrii consiliului director au acceptat montarea camerelor de supraveghere, investitia fiind de aproximativ 10.000 de lei. Au fost astfel montate opt camere ce monitorizeaza in permanenta intreaga unitate, care urmaresc fiecare miscare ce se face in curtea sau in incinta unitatii. "Pentru ca nu avem paznic oricine vrea sa intre in statie poate sa intre. Daca ceva ar fi disparut din dotarea ambulantelor de vina ar fi fost angajatul. Aceasta masura a fost luata in primul rind in sprijinul angajatilor, pentru protectia lor", spune dr. Cristian Onia, managerul Ambulantei. Camerele au fost montate insa si pentru protectia investitiei Ministerului Sanatatii, in conditiile in care o ambulanta costa aproape 90.000 de euro. Aparatura medicala de pe o autosanitara ajunge la 30.000 de euro. (R. M.)


A murit la sapat


Un ziler din judetul Bacau a murit in timp ce se afla la sapat. Politistii au stabilit ca miercuri dupa-amiază, Constantin P., 44 ani, din comuna Blagesti, in timp ce muncea pe cimp, la sapatul viei, a decedat. Autoritatile asteapta acum rezultatul medico-legal pentru a vedea cazua mortii. Nu este exclus ca temperatura foarte ridicata sa fi contribuit la decesul barbatului. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.