Ultima oră

Varul primarului de la Obrejita, invinuit de furt calificat

Daniel Garleanu
6 aug 2010 1951 vizualizări
Alin Pardos, alaturi de alti tineri din comuna, a sustras bunuri din patru locatii din Focsani u au fost 70 de parti vatamate, iar valoarea prejudiciului a fost stabilita la 2.000 lei

Un var indepartat al primarului comunei Obrejita, social democratul Nicu Pardos, este invinuit de furt calificat alaturi de alti cinci tineri. Alin Pardos, in virsta de 19 ani, din comuna Obrejita, a pricinuit pagube alaturi de "camarazii" lui la 70 de parti vatamate dupa ce a sustras din mai multe autoturisme bunuri precum acumulatori auto, casetofoane sau combustibil. Rechizitoriul intocmit de Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani arata ca Daniel Dumitru Cernat, Georgian Lacatus si fratele Valentin, Florin Feraru, Alin Pardos si Ion Marius Ionita au sustras bunuri din autoturisme pe timp de noapte din mai multe locatii din Focsani. Astfel, in seara de 29-30 martie 2010 au plecat din Obrejita cu masina lui Alin Pardos si au sustras din cinci masini acumulatori pe care i-au dus la fier vechi. Prejudiciul cauzat a fost de 1.490 de lei, iar bunurile au fost furate din strada Marasesti si din strada Tanasescu. De asemenea, la inceputul lunii aprilie, alaturi de Daniel Cernat si Ion Marius, Alin Pardos a sustras din strada Arh. Mincu, pe timp de noapte, un casetofon si alte trei baterii de masina. Citeva zile mai tirziu, au mai fost prejudiciate alte persoane din strada Aleea Stadionului, in doua runde. Astfel, Georgian Lacatus si fratele Valentin, Daniel Cernat si Florin Feraru au plecat din Obrejita cu masina primului tinar si au sustras in prima faza bateriile la trei masini si citiva litri de benzina. Dupa ce au mers acasa si au descarcat prima "prada", s-au intors in acelasi loc si au mai "procurat" alte trei baterii de masina si un casetofon. Tot in aceeasi noapte au fost obervati de o patrula a politiei care i-a condus la sectie pentru a da declaratii. Prejudiciul total creat de tinerii hoti este de 2.010 lei, dupa cum se arata in rechizitoriul intocmit de Parchet. Primarul comunei, Nicu Pardos, se dezice de ruda indepartata si sustine ca este impotriva celor care comit astfel de fapte. "Bunicii nostri au fost veri. Si eu sint impotriva celor care nu respecta legea", ne-a declarat primarul obrejitean, care sustine ca din 1.211 votanti pe care ii are in comuna peste 140 de persoane se numesc Pardos. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 45 minute, 3 secunde
Ce treaba are primarul Pardos in toata chestia asta ? Cred ca redactia doreste sa-i faca o reclama Proasta,dar iar a data in bara!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.