Ultima oră

Program prelungit pentru actele celor veniti din strainatate

Dan Chiriac
6 aug 2010 606 vizualizări
Serviciul de Pasapoarte si-a prelungit programul pina la ora 18.30, iar Evidenta Populatiei a deschis doua ghisee u aglomeratie este si la RAR, unde oamenii se ingramadesc sa-si omologheze masinile

Serviciul de Pasapoarte isi prelungeste programul de lucru pentru a face fata numarului mare de solicitari din aceasta perioada. "Pentru evitarea aglomerarii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple in aceasta perioada, comunicam cetatenilor ca preluarea persoanelor ce doresc eliberarea documentelor se face strict in ordinea sosirii lor la ghiseele serviciului cu respectarea programului de lucru prelungit, 8.00 "" 18.30, tinindu-se seama si de capacitatea tehnica a aparaturii de prelucrare electronica a pasapoartelor, aproximativ 100 de documente pe zi. Institutia Prefectului Vrancea roaga cetatenii care solicita eliberarea acestor documente sa pastreze ordinea pentru evitarea aglomerarii serviciului de specialitate, sa verifice in prealabil corectitudinea si valabilitatea documentelor necesare, asigurindu-i totodata ca solicitările lor conforme vor fi satisfacute in termen legal", se arata intr-un comunicat al Prefecturii Vrancea. Pentru eliberarea pasapoartelor, autoritatile au deschis doua ghisee, unde se pot depune actele necesare. In schimb, la buletine, situatia nu impune prelungirea programului de lucru. "Noi am detasat la Serviciul Judetean oamenii necesari, am deschis cele doua ghisee, astfel incit nu se impune prelungirea programului de lucru. Reusim sa facem fata cererilor in orarul initial", ne-a spus comisarul sef Neculai Cojocaru, seful Serviciului de Evidenta a Populatiei Vrancea.


Aglomeratie si la Adjud


Situatia este asemanatoare si in municipiul Adjud. Oamenii veniti de la munca din strainatate se inghesuie la ghiseele din incinta politiei. "La Serviciile publice comunitare avem oameni mai multi decit de obicei. Este o situatie normala pentru luna august, dar ne asteptam la acest lucru. De altfel, am programat toate concediile inainte sau dupa luna august pentru ca e normal sa raspundem solicitarilor venite de la cetatenii romani care lucreaza in strainatate", ne-a spus comisarul sef Ionel Bitca, seful politiei municipiului Adjud. Strainii reintorsi acasa se ingramadesc si la ghiseele de la Registrul Auto Rutier. "Avem solicitari in plus fata de alte perioade ale anului. Incercam sa facem fata, chiar daca avem o singura linie unde putem face inspectiile tehnice", ne-a spus ing. Ginel Stoica, seful de la Autoritatea Rutiera Romana - filiala Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 19 ore, 15 minute, 20 secunde
Halal informatii! R.A.R-Registrul Auto Roman si A.R.R.-ul care nu are nici o legatura cu omologarea autovehiculelor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.