Ultima oră

181 km/h, viteza maxima pe soselele din judet

Dan Chiriac
5 aug 2010 766 vizualizări
Aceasta a fost atinsa de un motociclist u la Pufesti, un Ford Mondeo a ajuns la 146 km/h in localitate Politistii de la rutier au surprins in acest an mai multi soferi care mergeau ca la Formula 1 pe drumurile nationale din judet.

Acestia isi incercau puterea masinilor fara sa se gindeasca la consecinte. Cel mai grav caz este considerat de catre politistii rutieri cel al unui sofer bacauan care a condus pe raza comunei Pufesti cu 146 de kilometri la ora. Acesta a depasit cu 94 de km/h viteza maxima admisa. Bacauanul a ramas fara permisul de conducere si a platit o amenda de 540 de lei. "Este ingrijorator faptul ca se circula cu asemenea viteze in localitate, unde pot aparea obstacole neprevazute", considera comisarul sef Viorel Gheorghe, seful politiei rutiere Vrancea. Tot in acest an, politistii l-au oprit in trafic pe un tinar din Dumitresti, care circula cu o motocicleta Kawasaki cu 181 km/h, in afara comunei Urechesti. "In ciuda acestui caz pot spune ca motociclistii nu fac probleme in trafic. Chiar daca sint foarte multe reclamatii ca motociclistii trec in viteza pe bulevardele din oras, trebuie spus ca nivelul de zgomot este calculat de cei de la RAR. Viteza foarte mare nu poate fi masurata de pe trotuar ci doar cu aparatura omologata", mai spune Gheorghe. In topul celor mai mari viteze din acest an se incadreaza si soferul unui Mercedes care a fost depistat de radar circulind cu 172 km/h in afara comunei Golesti. "In acest an am aplicat 16.370 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea vitezei regulamentare si am suspendat 245 de permise de conducere", a mai precizat Viorel Gheorghe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 22 ore, 16 minute, 37 secunde
eu am atins aproape 200 km/h la intrare in satul Calieni....asa ca mai aveti de cautat
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.