Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
4 aug 2010 628 vizualizări
Focsani: A baut perhidrol

Un batrin de 68 ani din Focsani a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" dupa ce a baut din greseala perhidrol. Barbatul a inghitit apa oxigenata in solutie concentrata cind se afla in masina iar cind si-a dat seama ca a incurcat bidoanele a tras pe dreapta. Dupa ce a baut un pahar cu lapte, batrinul s-a prezentat la spital, fiind internat in sectia de interne. (R. M.)


Marasesti: A vrut sa dea foc casei


Un barbat din Marasesti a incercat sa-si dea foc locuintei. Luni, politistii din Marasesti au fost sesizati despre faptul ca un localnic, Costel C., intentioneaza sa isi incendieze locuinta. Politistii au mers la fata locului, unde l-au gasit pe barbat in vadita stare de ebrietate si cu un comportament violent. Pentru a evita alte incidente, politistii l-au incatusat si transportat la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 9 ore, 7 minute, 27 secunde
Oameni buni de ce nu puneti etichete pe sticle, daca procedati asa n-o sa mai fie probleme, si sa le pune-ti separat de alimente, chimicalele intr-un loc toate trebuie sa aiba eticheta pe ele, eu asa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.