Ultima oră

Circ din Ungaria in Focsani

Cristina Roibu
4 aug 2010 5436 vizualizări
Circul Saffari vine in Focsani, in Promenada Mall, de joi, 5 august si pina luni, 9 august. In primele doua zile, spectacolul va incepe la ora 20.00, iar simbata si duminica la orele 17.00 si 20.00.

Artisti ai circului din Olanda, Ungaria, Croatia si Israel vor da reprezentatii extraordinare. Oameni pe catalige, jonglerii, aruncatorul de flacari, clowni sau "pirati din Caraibe" care imblinzesc reptilele, vor incinta publicul incepind de joi. Se anunta a fi prezentate 70 de animale exotice, de la paianjeni uriasi la crocodili, tigri, hipopotami si camile. Un numar special il va face elefantul care va sta in cap desi are 3,5 metri inaltime si 5 tone. Circul Saffari a fost infiintat in 1968 de Jozsef Nemeth Sr. iar atractia consta in nenumarate acrobatii cu animale, semn al dorintei de a se incadra in tipul clasic de circ. Imbinarea cu elementele moderne a facut din acest circ sa fie atit de renumit pe plan international. Premiera costa 10 lei iar pentru restul zilelor, pretul biletelor variaza intre 20 de lei (pentru copii) si 30 de lei (adulti). (C. ROIBU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.