Ultima oră

LIFE:Faze Tari: A plecat de la serviciu barbat si s-a intors femeie

Ziarul de Vrancea
3 aug 2010 539 vizualizări
Omenirea in pericol: Soarele "explodeaza" in anul 2013; Cel mai scump pat din lume este evaluat la 200.000 de dolari

A plecat de la serviciu barbat si s-a intors femeie


Adam Smith (31 de ani), un politist din Marea Britanie, a iscat un adevarat scandal la locul de munca. El si-a anuntat demisia, in urma cu doi ani, iar recent s-a intors la munca femeie, cu numele de Alexandra Smith. In dorinta de a deveni femeie, el a urmat mai multe tratamente cu hormoni, pentru a capata un aspect mai feminin, si-a lasat parul lung si l-a vopsit blond. Insa prezenta lui a starnit nemultumirea colegelor de breasla, pentru ca foloseste atat toaleta, cat si vestiarul femeilor, desi inca nu si-a facut operatia de schimbare de sex. Aceasta va avea loc abia in ianuarie 2011, in Thailanda, si o va costa pe viitoarea doamna 10.000 de dolari, scrie Libertatea.


Isi foloseste sanii imensi ca sa picteze


Kira Ayn Varszegi din Connecticut, SUA, este o femeie care a hotarat sa-si foloseasca sanii imensi in scopuri artistice. Posesoare a unui bust marimea 38DD, Kira a pictat numeroase tablouri folosindu-se exclusiv de sani. Astfel, ea isi pune vopseaua pe sani si da nastere unor picturi abstracte, mentioneaza Libertatea.


A gasit numele lui Allah scris intr-o rosie


Noreen Khan, o femeie care locuieste in Peterborough, Anglia, a gasit numele lui Allah intr-o rosie pe care a cumparat-o din comert. Extrem de mirata de descoperirea facuta, Noreen le-a aratat tuturor fotografia in care i s-a aratat "Allah" scris in alfabetul arab, scrie Libertatea.


Nunta cu eroi! Batman a luat-o de nevasta pe Femeia Fantastica


Majoritatea cuplurilor isi doresc sa se simta ca niste personaje de poveste in ziua nuntii lor, insa aceasta pereche a mers putin mai departe si s-a costumat ca atare. Sharon si Neil Vaughan au decis sa se casatoreasca imbracati in Batman si Femeia Fantastica, l-au pus pe Robin cavaler de onoare si pe Joker maestru de ceremonii. Domnisoarele de onoare s-au costumat in Fetele PowerPuff, in timp ce restul invitatilor au venit imbracati ca Superman, Incredibilii, Iron Man, Hukk Incredibilul si Capitanul America, mentioneaza Click.


Omenirea in pericol: Soarele "explodeaza" in anul 2013


Expertii in astronomie atrag atentia ca, peste 3 ani, viata oamenilor va fi afectata grav de exploziile solare. Vremea va fi data peste cap, la fel ca si telecomunicatiile si transportul aerian. Mai pe inteles, lumea s-ar putea trezi fara energie electrica, lifturi, aer conditionat, telefoane, masini, trenuri si avioane, din cauza avalansei de explozii solare, scrie Click.


"Am cel mai mare ghiveci!"


Britanica Helen Lomberg din Gloucester a muncit timp de cinci zile pentru a crea un ghiveci gigant. Imensul suport pentru flori a fost amplasat intr-o piata din centrul orasului, cu ocazia unui festival local. Ghiveciul masoara peste doi metri, fiind nevoie ca persoanele care se ocupa de intretinerea florilor sa se urce pe scara pentru a le putea uda, scrie Cancan.


Cel mai scump pat din lume este evaluat la 200.000 de dolari!


Patul, despre care producatorii sustin ca ar fi cel mai scump din lume, a fost lansat pe piata de compania Parnian si are preturi intre 38.000 si 200.000 de dolari. Patul include suporti incorporati pentru iPad, module pentru incarcare, sistem TV pop-up, monitoare, compartimente secrete, modele din aur si otel inoxidabil si o saltea lucrata manual din materiale naturale (lana, bumbac, latex si par de cal), mentioneaza Cancan.


Descoperire uimitoare!


Toti presedintii SUA au acelasi stramos comun. O fetita de 12 ani din Statele Unite ale Americii a avut o curiozitate mai putin obisnuita pentru varsta ei si a descoperit ceea ce nici cercetatorii nu au putut sa o faca, si anume ea a aflat ca toti presedintii SUA au un stramos comun. Conform descoperirii facuta de copila de 12 ani, Ioan Fara de Tara, adversarul lui Robin Hood, este stramosul tuturor presedintilor Statelor Unite ale Americii, iar ea insasi este ruda indepartata cu Obama. Fetita a vrut sa isi construiasca propriul arbore genealogic, apoi a vrut sa afle care sunt originile lui George Bush, scrie Cancan.



de Delia Grigorescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.