Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete:Bianca Dragusanu a inceput sa planga pentru ca a ramas fara permis; Simona Gherghe: Elena Udrea e o pitipoanca

Ziarul de Vrancea
3 aug 2010 475 vizualizări
Liviu Varciu si-a batut joc de dansatoarea Deliei: "Nu am avut nici o relatie"; Soferita Andreea Necula, goala in Playboy

Soferita Andreea Necula, goala in Playboy


Andreea Necula face treaba buna nu doar la volan, ea fiind de profesie sofer de raliu, ci si in paginile celei mai cunoscute publicatii pentru barbati. Frumoasa Andreea e vedeta celui mai nou numar al revistei Playboy, care apare azi pe piata. Bruneta e protagonista unui pictorial inspirat din celebra serie americana "Iute si furios", in care apare nud, fluturand steguletele de start. O ipostaza care i-ar face sa uite sa demareze si pe cei mai impatimiti fani ai automobilismului. Integral in Libertatea.


Bianca Dragusanu a inceput sa planga pentru ca a ramas fara permis


Bianca Dragusanu a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile, dupa ce a fost prinsa de politistii constanteni in timp ce depasea o coloana de masini in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata. Potrivit sefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, comisarul Tudorel Dogaru, incidentul s-a petrecut aseara, in jurul orei 19.00, pe DN 22C, in dreptul localitatii Poarta Alba. Integral in Libertatea.


Andrei Gheorghe: "Blonda lui Bote starneste curiozitati"


Andrei Gheorghe este vazut de publicul larg ca fiind un om direct, sincer si cu un umor acid. Vedeta de radio si televiziune declara ca are o viata implinita pe care o traieste la maxim. "Viata mea e o continua intamplare miraculoasa, absolut tot ceea ce imi propun reusesc, fac talk show politic, evenimente de entertainment, fac radio, iau interviuri la presedinti, iau interviuri la Oscar, ma duc in Panama, fac surviver, ma intorc, ma fac consilier la Ministrul de Finante, ce pot sa spun, sunt ok", marturiseste Andrei Gheorghe intr-un interviu oferit site-ului Replica Vedetelor. Integral in Libertatea.


Liviu Varciu si-a batut joc de dansatoarea Deliei: "Nu am avut nici o relatie"


S-au placut si au fost impreuna... doua saptamani. La vremea aceea, Liviu a declarat pentru Cancan ca Andreea este "super-fata" si ca s-au simtit excelent impreuna. In tot acest timp, bruneta a locuit in apartamentul actorului. La un moment dat s-au certat, dar nu au trecut decat cateva zile pana sa se impace. Se pare ca Andreea isi cam pierduse rabdarea cu Liviu, care o tot toca sa o ia mai incet, dar s-a intors in bratele lui, recunoscand ca s-a cam aprins. Aceasta le-a marturisit prietenelor ca artistul a reusit sa-i ajunga la suflet. Cu toate acestea, zilele trecute, au rupt-o definitiv.


Marina Dina si-a scos sanii si fundul la inaintare


Marina Dina pare sa fi depasit perioada neagra care a determinat-o, acum cateva luni, sa renunte si la postul de asistenta din emisiunea "Rai, da\' buni" de la Antena 2. Acum blonda este in mare forma si vrea sa anunte pe toata lumea de acest lucru. Doar asa se explica faptul ca, desi era la mare doar cu o prietena, neavand niciun barbat anume de impresionat prin preajma, ea si-a dat silinta sa iasa foarte tare in evidenta. Iar lectiile invatate constiincios la pictorialele "Playboy" au ajutat-o mult in acest sens. Integral in Cancan.


Carmen Serban are o relatie cu Madalin Ionescu?


Carmen Serban nu stie daca sa se considere norocoasa sau ghinionista. Pe de-o parte se bucura ca are multi fani care o iubesc, pe de alta parte este ingrijorata, deoarece unii dintre acestia au transformat dragostea pentru ea intr-o obsesie. Astfel, desele sale aparitii la emisiunea moderata de Madalin Ionescu l-au facut pe unul dintre admiratorii lui Carmen sa creada ca intre ea si Madalin e mai mult decat o relatie profesionala. "Las\' ca stiu eu ca aveti o relatie cu Madalin. Se vede cum va priviti si eu sunt sigur ca va intalniti cu el macar o data pe saptamana ca sa va faceti de cap", ii scria un barbat pe e-mail artistei. Integral in Cancan.


Cristi Tabara si sotia s-au ascuns in Harghita


Cei mai "vanati" miri din Romania au fost surprinsi, duminica seara, de fotoreporterii Click! in apropierea hotelului Gonduzo, din localitatea harghiteana Odorheiu Secuiesc. Cristi Tabara si proaspata lui sotie, Loredana Lascu, s-au casatorit in mare secret, sambata, la Praid. In timp ce ei se bucura de "luna de miere", mama fetitei care il acuza de abuz sexual pe fosta vedeta Pro Tv, va depune marti plangere, la Politie.


Simona Gherghe: "Elena Udrea e o pitipoanca"


Prezentatoarea rubricii "Povesti de tabloid" din cadrul Obdervatorului Antenei 1, sare la gatul ministrului turismului, Elena Udrea. Blonda ii transmite acesteia un mesaj "de bine" si se arata inspaimantata de felul in care se imbraca, mai ales pentru ca are o asemenea functie in Guvernul Romaniei. "Doamna Elena Udrea ar putea concura cu gratie toate personajele feminine de pe site-ul cu pitipoance. Dati-i o cautare pe google si o sa-l gasiti! Sigur, era promitatoare inca de pe vremea cand a aparut ca un carnacior, imbracata intr-un costumas alb si cu cizmele acelea roz, odioase". Integral in Click.



de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.