Ultima oră

Viceprimarul Odobestiului si-a dus iubita la starea civila

Andrei Milcoveanu
2 aug 2010 2791 vizualizări
Eveniment monden in orasul viilor domnesti . Florin Vetrescu, viceprimarul orasului Odobesti, si-a legat destinul simbata, 31 iulie, de Mirela Ion. Martorii celor doi sint familia pr. Anca si Cristi Daniel Ilie din Focsani.

Fericitul moment din viata celor doi s-a desfasurat intr-o maniera inedita, casatoria civila fiind urmata de Logodna, care a fost oficiata de un sobor de preoti, la biserica "Sfintul Ioan Evanghelistul" din cartierul Caragea, cununia religioasa urmind sa aiba loc spre sfirsitul acestei veri. Aleasa inimii viceprimarului, Mirela Ion, originara tot din Odobesti, este cadru didactic, iar cei doi traiesc de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste. Casatoria civila a fost oficiata de primarul Daniel Nicolas, alaturi de care Florin Vetrescu este la al doilea mandat de viceprimar la Odobesti. Petrecerea care a urmat momentului oficial s-a desfasurat in seara aceleasi zile intr-un cadru intim, doar cu familiile si prietenii apropiati la un restaurant din Odobesti. Mai putin uzitata in zilele noastre, cind punerea verighetelor are loc in cadrul aceluiasi serviciu divin, Logodna era oficiata in vechime cu mult timp inaintea Cununiei, fiind o promisiune pe care indragostitii o faceau unii altora, iar Taina Cununiei se oficia mai tirziu. In perioada moderna s-a generalizat obiceiul ca Logodna sa fie oficiata in acelasi timp cu Taina Cununiei. Casa de piatra celor doi si o viata plina de impliniri! (Andrei MILCOVEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.