Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Fotografiile de la deshumarea sotilor Ceausescu; Natalia Mateut s-a facut praf cu masina

Ziarul de Vrancea
30 iul 2010 750 vizualizări
Cristian Tabara a cedat nervos; Poze indecente din tineretea Angelinei au iesit la iveala

Fotografiile de la deshumarea sotilor Ceausescu!


Dupa o investigatie jurnalistica de anvergura, Libertatea a intrat in posesia unor fotografii ce vor fi publicate, in exclusivitate mondiala, in editia tiparita a ziarului de azi. Este vorba de imagini surprinse acum noua zile la deshumarea lui Nicolae Ceausescu, efectuata in Cimitirul Ghencea, acolo unde medicii legisti au recoltat probe biologice pentru obtinerea ADN-ului, ce va fi comparat cu cel al fiului sau, Valentin Ceausescu. In sicriul aproape putrezit, scheletul lui Ceausescu este imbracat cu un palton, acelasi pe care l-a purtat si in momentul executiei sale, din 25 decembrie 1989. Printre alte probe, legistii au luat craniul si fragmente din oasele de la degetele de la maini, informeaza Libertatea.


Anda Adam a ajuns sa fie "pitipoanca vedeta"


Dupa ce a publicat pe Facebook o fotografie catalogata de unii drept penibila, Anda Adam a fost luata la ochi de catre cei aflati in spatele site-ului cocalari.com, care au decis sa o includa pe cantareata in categoria "pitipoance vedete", in care se afla si "bomba sexy" (Iulia Tabacaru), Sonia Trifan sau Simona Sensual, scrie Cancan.


Dani Otil si-a pus fata pe blocuri


Cunoscuta fiind pasiunea sa pentru sporturile extreme, Dani Otil a acceptat propunerea unui magazin care vinde echipamente pentru sporturi extreme de a-i fi imagine. Asa ca, intr-o zona intens circulata din Cotroceni, a aparut peste noapte un ditamai afisul cu chipul lui Dani. In plus, in caz ca mai exista oameni care nu stiu cu ce-si ocupa prezentatorul de la "Neata cu Razvan si Dani" timpul liber, afisul a fost completat cu inca doua fotografii, scrie Cancan.


Natalia Mateut s-a facut praf cu masina


Natalia Mateut a cunoscut culmea ghinionului. Miercuri la amiaza, bruneta a iesit in oras pentru ultimele cumparaturi inainte de vacanta care urma sa inceapa chiar de a doua zi. Nici nu a parasit bine parcarea, ca a fost izbita din plin de o alta masina si a ajuns in spital, luandu-si adio, cel putin pentru o perioada, de la plecarea in Saint-Tropez. Din cauza vizibilitatii redusa de masinile parcate in intersectie, Natalia a iesit prea mult in strada pentru a se asigura si a fost izbita chiar pe partea soferului. In momentul impactului, soferita a fost aruncata inspre locul din dreapta, lovind puternic cu genunchiul stang bratul volanului. "In urma loviturii, toata carnea de pe genunchi mi s-a rupt, iar sangele nu inceta sa curga. Am fost transportata de urgenta la Municipal. Mi-au cusut carnea la loc si mi-au imobilizat piciorul cu o atela", a explicat Natalia, mentioneaza Cancan.


Claudia Pavel a slabit 10 kg cu reteta Andreei Banica


Claudia Pavel nu a avut niciodata probeme foarte mari cu greutatea, dar in ultimele luni formele ei devenisera, ce-i drept, mult mai voluptuoase. Nemultumita de surplusul de kilograme, solista s-a ambitionat sa revina la silueta care a consacrat-o si, brusc, a devenit adepta unui stil de viata mult mai sanatos. Claudia si-a luat un antrenor personal, care scoate untul din ea de trei ori pe saptamana, la intalnirile din parcul Herastrau. Mai mult, cantareata a renuntat definitiv la produsele din carne, iar acum mananca numai vegetale si paste fainoase dintr-un anumit tip de faina care nu ingrasa, de la un resturant cu specific, din zona Dorobanti, scrie Click.


Tantareanu a mancat un porc de 120 kg in vacanta


De indata ce medicii francezi i-au dat verde la distractie, asigurandu-l ca a scapat de cancer, Tantareanu si-a luat nevasta si au plecat sa faca turul tarii. Cancerul a reusit sa-l stoarca de vlaga, dar nu i-a stirbit nici un minut pofta de viata. Cat timp a facut tratamentul cu citostatice la Spitalul Fundeni, Tantareanu a lasat-o mai moale cu chefurile pe care obisnuia sa le dea la vila sa de la Corbeanca, scrie Click.


Cristian Tabara a cedat nervos!


Cristian Tabara face fata cu greu scandalului in care a fost implicat de fiica fostei iubite. Miercuri seara, realizatorul tv a incercat sa scape de fotoreporterii Click! tragand nervos de volan in parcarea blocului in care locuieste. A fost foarte aproape sa-i loveasca pe colegii nostri, iar atunci cand i s-a atras atentia asupra acestui lucru a spus pe un ton rastit "Daca mai sunteti in viata, inseamna ca nu v-am lovit", mentioneaza Click.


Formatia Hi-Q implineste azi 14 ani de la infiintare


Hi-Q este trupa care pe versurile melodiilor "Gasca mea", "Un minut" sau "Totul va fi bine" au facut mii de oameni sa danseze. Astazi, formatia Hi-Q implineste 14 ani de existenta. Florin Grozea si Mihai Sturzu sunt fondatorii acestei trupe care a reusit intotdeauna sa se reinventeze si sa produca hituri, mentioneaza Libertatea.


Comaneci, Nastase si Hagi au promovat Romania la Shanghai


Brandul turistic al tarii noastre a fost lansat, ieri, de ministrul Elena Udrea, cu ocazia zilei nationale a Romaniei la Expozitia Mondiala Shanghai 2010 (China), in prezenta catorva sute de persoane. Sloganul este "Explore the Carpathian garden" (Descopera gradina Carpatilor), iar logoul este reprezentat de imaginea unei frunze, plasata deasupra numelui tarii. Inainte de prezentarea oficiala a brandului de tara, cunoscutul naist Gheorghe Zamfir a sustinut un recital, scrie Libertatea.


Dl Problema a stat 12 zile in Tibet... si 3 la Hong Kong


Bogdan Tascau, cantaretul care a devenit cunoscut drept Dl Problema, apoi ca Mister M si component al Todomondo, trupa care a reprezentat Romania la Eurovision in anul 2007, a luat-o vara asta pe urmele lui Dalai Lama. Alaturi de sotia lui, Elena, Bogdan "a bantuit" 12 zile prin Tibet, vizitand manastiri budiste si celebrul palat Potala din Lhasa, supranumit bijuteria Tibetului. Cei doi au mai ajuns la baza Everestului, unde au vizitat tabara de acomodare a alpinistilor care se incumeta sa escaladeze cel mai inalt varf de pe Pamant (8.848 m), apoi la Namtso, lacul situat la cea mai mare altitudine din intreaga lume (4.718 m) si la Manastirea Rongphu (aflata la o altitudine de 4.980 de metri), informeaza Libertatea.


Nicola s-a dat cu tiroliana la Bran


La polul opus de vedetele care fug pe insule exotice sau, in cel mai rau caz, la Mamaia, statiunea de fite a litoralului romanesc, pentru a-si petrece concediile, Nicola a ales muntele. Din Romania. Iar vacanta ei a stat, intentionat sau nu, sub semnul literei B, intrucat cantareata a vizitat, pe rand, Brasovul, Branul si statiunea Balvanyos. Insotita de o buna prietena si de copiii sai mai mici, Maria si Jonathan, solista a scapat de kilograme bune facand jogging, escalada si trasee pe drumuri de munte, mentioneaza Libertatea.


Julio Iglesias si-a inselat din nou sotia


Chiar daca va implini in septembrie 67 de ani, Julio Iglesias se comporta la fel ca in tinerete. Conform presei olandeze, cantaretul spaniol se pare ca si-a inselat din nou sotia. In urma cu un deceniu, interpretul a mai calcat stramb si fosta cantareata, Miranda Rijnsburger, sotia sa, a aflat. Olandeza de 44 de ani si-a facut atunci bagajele, dar in cele din urma a cedat sarmului starului. Ba chiar, pe langa cei doi copii pe care deja ii aveau, i-a mai daruit inca trei lui Julio, scrie Libertatea.


Poze indecente din tineretea Angelinei au iesit la iveala


Este mama a sase copii acum, dar cu totii stim ca, in tinerete, Angelina Jolie nu a fost tocmai cheie de biserica. Revista Star Magazine a publicat, in cel mai recent numar, fotografii nud cu faimoasa actrita, in care apare cu o tigara in gura, cu o lesa in jurul gatului si cu o banda adeziva lipita pe sfarcuri. Potrivit publicatiei, fotografiile au fost realizate de un vechi prieten de-al Angelinei, cu care se pare ca obisnuia sa se drogheze. Mai mult, unele fotografii ar fi fost realizate cand actrita era drogata, informeaza Click.



de Delia Grigorescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.