Ultima oră

Sinuciderile sint la ordinea zilei

Dan Chiriac
30 iul 2010 718 vizualizări
Perioada de criza prin care trecem, dar si gestul fetei cu parul de foc , Madalina Manole, ii impinge pe multi vrinceni sa incerce sa-si puna capat zilelor.

Dupa ce saptamina trecuta, trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean, dupa ce au luat substante toxice, ieri, un barbat de 55 de ani, din Odobesti, a fost salvat in ultimul moment dupa ce a luat un pumn de pastile. Rudele l-au descoperit repede si au solicitat sprijinul ambulantei. Barbatul a primit ingrijiri medicale la Spitalul Judetean, iar medicii au decis sa-l trimita acasa dupa ce au constatat ca starea sa de sanatate s-a imbunatatit. Saptamina trecuta, la spitalele din judet au ajuns doua femei care au incercat sa-si puna capat zilelor folosind pastilele. Astfel, la Spitalul din Adjud a fost adusa o tinara de 26 de ani, din comuna bacauana Sascut. Tinara a ingerat 20 de capsule de zidovudina, un medicament care incetineste evolutia infectiilor cu HIV. Tinara a fost salvata de medici si a fost internata la sectia de psihiatrie. Si o femeie din comuna Cotesti a avut nevoie de interventia medicilor dupa ce a inghitit 30 de tablete de enap, medicament folosit pentru tratamentul hipertensiunii arteriale. Ultimul caz este cel al unui tinar din comuna Homocea, care a baut o substanta toxica necunoscuta. Rudele l-au gasit in agonie si l-au transportat la Spitalul municipal Adjud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.