Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
30 iul 2010 1508 vizualizări
O noua captura de tigari

Politistii vrinceni au reusit o noua captura de tigari. Dupa ce miercuri au descoperit la Nanesti 30.000 de pachete tigari MT, joi dimineata, politistii au gasit un alt transport ilegal. Actionind in baza unor informatii primite, politistii au oprit in trafic, la Tisita, un cetatean moldovean, Petru M., 37 ani. Desi are domiciliu in Republica Moldova, acesta are rezidenta in comuna vasluiana Stanilesti. Oamenii legii au gasit in BMW-ul sau 8.040 pachete de tigari de contrabanda, marca KISS, cu timbre fiscale de Republica Moldova. Prejudiciul estimat este de 100.000 lei. Soferul s-a ales cu dosar penal, in timp ce masina si tigarile au fost confiscate. (D. C.)


Pieton lovit la Valea Sarii


Un batrin din comuna Valea Sarii a fost victima unui accident rutier. Politistii au stabilit ca pe raza comunei Valea Sarii, Mariana A., 22 ani din comuna Nistoresti, in timp ce se deplasa cu autoturismul Skoda Octavia, l-a lovit pe Ion M., 78 ani, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara a se asigura. în urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pietonului. (D. C.)


Persoane disparute identificate de politisti


Politistii vrinceni au reusit sa dea de urma a doua persoane disparute de la domiciliu. Miercuri, politistii din Vidra au reusit sa identfice o minora de 14 ani care disparuse de la domiciliu pe 27 iulie. De asemenea, politistii l-au gasit si pe Fanica U., 37 ani, care plecase fara sa spuna, de acasa, tot pe 27 iulie. (D. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.