Ultima oră

Sef nou, de 26 de ani, la muzica militara

Dan Chiriac
30 iul 2010 1396 vizualizări
Locotenentul Fanel Constantin este noul sef al muzicii militare din cadrul Garnizoanei Focsani. Acesta i-a luat locul plt. Adj. Ion Diaconu, care a ocupat aceasta functie, mai multi ani, prin cumul de functii.

"Functia respectiva este prevazuta cu gradul de ofiter, astfel incit a fost repartizata unui locotenent venit de la Bucuresti", ne-a spus mr. Eugen Ciobotaru, ofiterul de presa al Brigazii 8 Artilerie Mixta. Fanel Ciubotaru a avut citeva emotii la prima actiune desfasurata ieri ca sef al muzicii militare. "Am mai lucrat la Focsani cind eram subofiter. Dupa aceea mi-am desfasurat activitatea la Bucuresti, la muzica reprezentativa a Ministerului Apararii. în momentul in care am fost avansat mi-am exprimat dorinta de a veni la Focsani, unde am mai lucrat. E un oras frumos, desi eu sint nascut in Gorj. Sint multumit de oamenii cu care lucrez. Cu ocazia Zilei Imnului National a fost prima mea aparitie in public la Focsani si cred ca a fost bine. Oamenii cu care lucrez sint minunati si cu siguranta vom face echipa buna impreuna", a spus Fanel Constantin. Fostul commandant, Ion Diaconu, ramine in cadrul muzicii militare, dar a trecut in formatie, lasind locul din fata locotenentului de 26 de ani. Muzica militara de la Garnizoana Focsani a participat la multe manifestari internationale si si-a cistigat un renume aparte. De altfel, muzica militara din Focsani, gratie participarilor la festivaluri internationale, a ramas printre putinele formatiuni de acest gen din tara, care inca functioneaza la parametri maximi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.