Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Daniela Crudu si-a umflat buzele; Nicoleta Luciu are necazuri cu centura auto din cauza sanilor

Ziarul de Vrancea
29 iul 2010 597 vizualizări
Anda Adam are probleme cu silicoanele; Microfonul-vibrator a imbogatit-o pe Pasarin

Daniela Crudu si-a umflat buzele


Asistenta lui Razvan si Dani si-a luat inima in dinti si a trecut din nou pragul unei clinici de chirurgie estetica. Dornica sa aiba o gura senzuala, bruneta a apelat la augmentarea buzelor cu acid hialuronic. Dupa ce si-a pus silicoane pe semnatura tatalui pe vremea cand avea 17 ani, Daniela Crudu a vrut sa testeze o noua procedura - de marire a buzelor - care nu e dureroasa. De teama ca rezultatul sa nu o dezavantajeze din punct de vedere fizic, bruneta a amanat vizita la medic pana in momentul in care a intrat in concediu de la matinalul Antenei 1. Daniela si-a pus in aplicare planul marti dupa-amiaza, cand a ajuns la cabinet impreuna cu sora sa, Ana Maria. Cele doua au fost preluate de medicul Cristian Nitescu, cel care a asigurat-o pe Crudu ca noile ei buze vor fi mai carnoase si vor avea un aspect natural, scrie Cancan.


Luciu are necazuri cu centura auto din cauza sanilor


Multe femei ar da bani grei pe silicoane pentru ca sanii lor sa-i egaleze pe cei ai Nicoletei Luciu. Fosta vedeta Playboy nu este insa foarte incantata de bustul ei, care-i da mari batai de cap mai ales la volan. Astfel, bruneta este intotdeauna incomodata cand se urca la volanul masinii sale, un Mitsubishi Lancer Sportbak, de centura de siguranta, care de-abia ii cuprinde sanii. Nicoleta este foarte multumita de performantele automobilului pe care-l conduce si pe care nu l-ar da pe vreo alta masina de lux. Vedeta a recunoscut pentru editia de sambata a emisiunii Pro Motor de la Pro TV, ca mai ia din cand in cand amenzi pentru viteza, mai ales atunci cand se grabeste sa ajunga la Buftea, la filmari. Nicoleta mai are o ciudatenie ca soferita, preferand adeseori sa conduca desculta, anunta Click.


Anda Adam are probleme cu silicoanele


Ca mai toate vedetele din peisajul autohton, Anda Adam vrea sa arate cat mai bine si sa se mentina in forma. Gurile rele spun ca artista se hraneste doar cu salate si a devenit obsedata de sala. Pentru a se simti bine in pielea ei, cantareata a considerat ca este necesara si o ajustare a bustului. Din pacate, efectul nu a fost cel scontat, deoarece din cauza efortului excesiv implanturile cu silicon sunt asimetrice, iar aparitiile in pictoriale au devenit o problema pentru iubita lui Victor Slav, informeaza Libertatea.


Atentie, Bianca! Laurette despre Bote: E bun de insuratoare, gateste extraordinar


Laurette a citit povesti copiilor inainte de culcare, dar dimensiunea ei blanda si mamoasa se transforma in ceva ce aminteste mai degraba de balaurii din povesti atunci cand o clienta ii spune sa mai fiarba cateva oua. Cat despre partenerul sau de gatit Catalin Botezatu frumoasa mulatra are numai cuvinte de lauda spunand ca "e bun la toate". "E bun Bote. Ne-am inteles foarte bine, chiar daca nu am muncit pe podium a fost o experienta foarte placuta. Bote ar fi bun de insuratoare, ar fi un sot \'high life\'. Se pricepe extraordinar de bine la gatit, am jumulit o gaina impreuna, dupa care am facut ciorba. Are multe calitati", a povestit modelul pentru Cancan.


Microfonul-vibrator a imbogatit-o pe Pasarin


Pusa pe liber de TVR in urma cu doua saptamani, din cauza unor poze indraznete, facute intr-un club, Cosmina Pasarin s-a impacat cu ideea acestui esec profesional. Cum orice sut in fund este un pas inainte, vedeta are, acum, si mai multe contracte pentru a intretine atmosfera in cluburi: ÃƒÅ Imi vad de ale mele mai departe. Lucrez foarte mult, in fiecare seara de joi pana duminica, atat in Bucuresti, cat si pe Litoral, si in provincie. S-au gasit lupii moralisti care sa ma judece pe mine. In cele din urma, publicul a avut o reactie pozitiva, iar oamenii au fost de partea mea", a declarat Cosmina, pentru Click.


Un weekend la mare cu Gina Pistol l-a costat pe Nicola 15.000 de lei


Dupa ce i-a trecut cu vederea micile escapade, Gina Pistol a reusit sa-l cucereasca iremediabil pe omul de afaceri libanez, Nicola. Acesta, innebunit de farmecele frumoasei blonde, accepta sa-i satisfaca orice capriciu. Potrivit Acces Direct, cei doi au petrecut doua zile la mare, in statiunea Venus, timp in care Gina Pistol a fost rasfatata de Nicola, fara sa tina cont de bani. Libanezul a cheltuit nu mai putin de 15.000 de lei pentru a-i face pe plac fostului iepuras Playboy. Mai mult, Nicola a angajat doua garzi de corp care sunt tot timpul cu ochii pe iubita sa, informeaza Libertatea.


Cristina Spatar a renuntat la concerte pentru fiul ei


Cristina Spatar isi doreste sa petreaca tot mai mult timp in familie. De cand a devenit mamica cantareata sta mai mult alaturi de micutul Albert. Cristina Spatar si-a schimbat intreg programul pentru fiul sau. Acum cantareata nu mai sta la sala sau in saloane de frumusete ca inainte ci se ocupa de bebelus. De asemenea, vara aceasta Cristina va onora doar concertele foarte importante pentru a fi mai mult timp cu Albert, scrie Cancan.


Iubita lui Nastase, tunata de 8.000


Amorezat-lulea, Ilie Nastase a trecut de la o extrema la alta in privinta femeilor. Daca fosta sotie era o aparitie sobra, acum el a pus ochii pe o bomba-sexy, operata din cap pana in picioare. Chirurgul estetician Cristian Nitescu ne-a facut inventarul operatiilor Brigittei Sfat. In anul 2000, Brigitte Sfat era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat, iar fizicul a ajutat-o sa-si adjudece titlurile de Top Model Romania si Top Model of the World. Desi era considerata una dintre cele mai frumoase femei din tara, ea a simtit nevoia sa-si ajusteze trupul la cabinetul medicului estetician. Si in 2004, pe vremea cand chirurgia plastica nu prinsese teren la noi, Brigitte avea in palmares doua interventii: la sani si la buze, anunta Click.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.