Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
29 iul 2010 610 vizualizări
Locuri de munca in confectii sau peste hotare

Pentru saptamina 28 iulie-4 august, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea pune la dispozitie celor aflati in cautarea unui loc de munca 217 de posturi vacante. Cel mai ofertant domeniu ramin confectiile, unde sint scoase "la mezat" 170 de locuri in meseria confectioner "" asamblor articole din textile si 26 de muncitori necalificati. Se mai cauta si 10 consultanti bancari, dar si 5 muncitori necalificati la ambalat produse solide. De asemenea, sint disponibile si cite un post de: inginer electronist, zidar, fierar betonist, dulgher, pavator si zugrav. Vrincenii pot opta si pentru un loc de munca peste hotare. In statele Uniunii Europene puteti gasi un job in Marea Britanie, Suedia, Cipru, Malta, Danemarca, Spania si Slovacia. De pilda, pentru Malta se cauta 200 de asistenti medicali si 20 de farmacisti. Romanii pot profesa in strainatate si meserii precum ospatar, montator piscine, brutar sau sudor. Pentru a consulta oferta completa a locurilor de munca sintetI asteptati la sediul AJOFM din Bdul. Unirii nr. 53 A sau la telefon 0237/239.059. (M. B.)


Ziua Imnului, sarbatorita si la Focsani


Militarii din Garnizoana Focsani, sub conducerea comandantului garnizoanei, generalul de brigada dr. Florinel Damian, organizeaza astazi, de la ora 10.00, o ceremonie militara si religioasa dedicata "Zilei Imnului National". Ceremoniile vor avea loc in fata Bisericii Militare, din incinta U.M. 01270 Focsani. Activitatea este realizata in colaborare cu Prefectura, Consiliul Judetean Vrancea si Primaria municipiului Focsani. în cadrul acestei ceremonii vor fi sustinute alocutiuni privind semnificatia evenimentului, un spectacol cu tematica militara, urmat de intonarea imnul national si defilarea garzii de onoare. La festivitate vor participa reprezentanti ai autoritatilor locale, ai unor institutii civile, militare si religioase, cadre militare active, in rezerva si retragere si veterani de razboi. Ziua Imnului National a fost proclamata prin lege in 1998 si se sarbatoreste in fiecare an la data de 29 iulie. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.