Ultima oră

Mini-Stiri

Dan Chiriac
28 iul 2010 582 vizualizări
Masina in flacari la Homocea

O masina a luat foc ieri dimineata in comuna Homocea. Pompierii au fost anuntati despre faptul ca autoutilitara unui buzoian a fost cuprinsa de flacari. La fata locului a ajuns o autospeciala, iar servantii au stins focul dupa zece minute. în urma incendiului a ars autoutilitara in proportie de 70%: cabina, motorul, rotile si partea din fata. Cel mai probabil, din primele cercetari efectuate, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit provenit de la un cablu electric defect. (D. C.)


Bombe linga calea ferata


Un angajat de la CFR a descoperit un proiectil linga calea ferata. Acesta lucra in apropierea caii ferate, in comuna Golesti, cind a observat un proiectil de calibrul 120 de milimetri. Acesta se afla la o distanta considerabila fata de calea ferata, astfel incit circulatia trenurilor nu a fost pusa in pericol. Munitia a fost ridicata in vederea distrugerii. (D. C.)


Pompierii au scos o persoana supraponderala din casa


Pompierii vrinceni au intervenit luni, in doua cazuri la solicitarea echipajelor de la ambulanta. Mai intii, servantii au transportat o persoana supraponderala din apartamentul acesteia, situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Mihail Kogalniceanu din municipiul Focsani, la ambulanta. Apoi, pompierii au intervenit la Popesti, unde au scos-o pe Marioara S., 66 ani, care a ramas blocata in gura de acces a unui beci adinc de un metru si jumatate. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.