Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE:Creditorii Catavencu SA au ales falimentul companiei

Ziarul de Vrancea
27 iul 2010 417 vizualizări
Compania Catavencu SA intra in faliment, potrivit unei decizii luate, luni, la adunarea creditorilor, dupa cum a anuntat Pagina de media. Sursa precizeaza ca cel mai mare creditor al Catavencu SA este Realitatea Media, ce face parte, alaturi de Catavencu, din grupul controlat de Sorin Ovidiu Vantu.

Doru Buscu si alti reprezentanti ai grupului, care au dorit sa nu-si dezvaluie identitatea, au spus pentru HotNews.ro ca au fost informati ca in adunarea creditorilor s-a decis ca revista Academia Catavencu sa apara in continuare si ca este avuta in vedere vanzarea titlului, in cadrul procesului de recuperare a prejudiciului.



Doru Buscu, director editorial Academia Catavencu, pentru HotNews.ro: Informatia este reala. Societatea care editeaza revista Academia Catavencu si care a editat multe alte reviste intra in faliment. Revista apare in continuare. Marca urmeaza sa fie evaluata si vanduta.


Pagina de media noteaza ca principalul actionar al Catavencu SA, Realitatea Media, este totodata si principalul creditor al companiei.


Catavencu SA a depus, in martie, o cerere de declansare a procedurii de insolventa. reprezentantii grupului spunand atunci ca este vorba despre o procedura legala ce vizeaza reorganizarea societatii. Cererea a fost admisa, iar acum, intre reorganizare si faliment, creditorii au ales varianta din urma.



de C.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.