Ultima oră

Mita de 50 de euro, refuzata de un politist din Pufesti

Dan Chiriac
26 iul 2010 481 vizualizări
Un tinar anchetat pentru furt a vrut sa scape de rigorile legii cu o mica atentie

Un politist de la postul de politie Pufesti a refuzat sa ia spaga si a anuntat superiorii despre intentiile celui pe care-l cerceta intr-un dosar de furt. Vineri, politistii din Pufesti au prins in flagrant doua persoane care incercau sa sustraga o macara montata pe o platforma situata pe malul lacului de acumulare de la balastiera Pufesti. Autorii au fost identificati ca fiind Dorel F., 48 ani si Sergiu A., 27 ani, ambii din municipiul Onesti. Oamenii legii au stabilit ca cei doi sa fie cercetati in stare de libertate pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. Daca primul barbat a asteptat sa vada ce se va intimpla in continuare, cel de-al doilea autor s-a gindit ca ar putea rezolva dosarul cu 50 de euro. "Pe 24 iulie un agent de politie din cadrul postului de politie Pufesti a prins in flagrant doi cetateni care sustrageau o macara dintr-o balastiera aflata in exploatarea unei societati comerciale. în timpul cercetarilor, unul dintre cetateni a facut uz de dreptul de a nu face declaratii in legatura cu fapta pentru care era cercetat. în schimb a promis politistului ca va reveni la postul de politie, a doua zi, lasind sa se inteleaga ca ii va oferi o suma de bani pentru a scapa de raspundere penala. Duminica, ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Vrancea, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea, cu sprijinul tehnic al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au prins in flagrant un cetatean din Onesti, in timp ce incerca sa mituiasca un politist cu suma de 50 euro", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale Anticoruptie Vrancea. Tinarul a fost prins in flagrant si-a recunoscut fapta, fiind pus sub invinuire pentru savirsirea infractiunii de dare de mita. Acesta va fi cercetat in stare de libertate, dar ar putea ajunge dupa gratii, avind acum de raspuns in fata legii pentru doua fapte penale. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.