Ultima oră

Tinerii, invitati sa-si faca buletine

Dan Chiriac
27 iul 2010 493 vizualizări
Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date(DEPABD) reînnoieste apelul catre tinerii care au împlinit virsta de 18 ani de a solicita eliberarea cartilor de alegator de la serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor.

In ultimele trei luni, lucratorii de evidenta a persoanelor, impreuna cu agentii de politie din cadrul formatiunilor de ordine publica si cu cei de la posturile comunale de politie, au inminat 28.462 de carti de alegator. Tinerii care au implinit virsta de 18 ani in trimestrul II 2010, in numar de 31.086, vor primi cartile de alegator incepind cu luna iulie 2010. Totodata, avind in vedere ca, la nivel national, exista inca persoane care nu au solicitat eliberarea cartii de identitate la implinirea virstei de 14 ani, la schimbarea domiciliului sau la expirarea termenului de valabilitate al acestuia, DEPABD adreseaza rugamintea catre acestia de a se prezenta la ghiseele serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor pentru a fi puse in legalitate. Pentru a veni in sprijinul oamenilor cu o situatie materiala precara, ori care domiciliaza in localitatile aflate la distante mari fata de aceste sedii, s-au organizat deplasari in teren, pentru preluarea documentelor necesare si a imaginii cetatenilor, cu statia mobila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.