Ultima oră

POLITICA:Elena Udrea: Nu am venit la conducerea PDL Bucuresti pentru a candida la Primaria Capitalei.

Ziarul de Vrancea
26 iul 2010 366 vizualizări
Vreau sa recastigam increderea bucurestenilor

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Elena Udrea, sustine ca nu a venit la conducerea organizatiei pentru a candida la Primaria Capitalei.


"Este o mare onoare si o mare responsabilitate pentru ca PDL Bucuresti este cea mai mare organizatie a PDL, nu numai ca este cea mai mare, dar este o organizatie care a dat de trei ori primarul general al Capitalei si de doua ori presedintele Romaniei. Aceasta istorie a organizatiei ne obliga pe toti cei de aici la performanta si cred ca este important sa se stie ca personal nu am venit la organizatia PDL Bucuresti pentru a candida la Primaria Capitalei. Misiunea mea este sa recastigam impreuna increderea bucurestenilor si sa facem in asa fel incat bucurestenii sa devina din nou implicati in rezolvarea problemelor pe care le avem cu totii in acest oras care creste de la o zi la alta asa cum se intampla pe vremea lui Traian Basescu", a spus Elena Udrea, citata de Agerpres.



Ea a precizat ca vechimea in partid nu ar mai trebui sa fie un criteriu care sa stea la baza ascensiunii in PDL Bucuresti, subliniind ca partidul este deschis sa primeasca noi membri.


"Cu timpul in ultimii ani am renuntat la modelul Traian Basescu si cred ca este momentul ca PDL Bucuresti sa se reintoarca la bucuresteni, sa facem politica Bucurestiului impreuna cu ei. De aceea eu cred ca avem nevoie sa deschidem partidul, cred ca de acum inainte nu criteriul vechimii in partid trebuie sa fie cel care sa stea la baza ascensiunii in PDL Bucuresti, ci cel al proiectelor. Oricine are un proiect, oricine este interesat de modernizarea orasului, de dezvoltarea lui, este binevenit in PDL Bucuresti si portile sunt deschise pentru toti cei carora le pasa de Bucuresti. Ne dorim sa aducem oameni noi, sa avem alaturi de noi oameni din societatea civila, oameni care sunt bine pregatiti profesional, reprezentativi in domeniile lor de activitate, este important sa ne intarim echipa", a mai spus Udrea.


Organizatia PDL Bucuresti s-a reunit in prima sedinta, duminica, la ora 15,00, sub conducerea presedintelui interimar al filialei, Elena Udrea.


La inceputul saptamanii ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a fost desemnata, in sedinta Biroului Permanent National al PDL, presedinte interimar al filialei din Bucuresti a partidului. Decizia a fost luata dupa ce Liviu Negoita a anuntat ca nu va mai candida la presedintia filialei din Bucuresti a PDL.



de D.G. HotNews.ro



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.