Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Putin a cantat melodii patriotice alaturi de Anna Chapman; Casa invizibila pe baza de onglinzi, construita in copac

Ziarul de Vrancea
26 iul 2010 403 vizualizări
Un cor de calugarite franceze se lanseaza in lumea muzicii; Au trecut 50 de motoare peste el!

Putin a cantat melodii patriotice alaturi de Anna Chapman


Premierul rus, Vladimir Putin a declarat ca s-a intalnit cu cei 10 spioni rusi care au fost extradatii din Statele Unite ale Americii. Potrivit BBC, Putin a cantat melodii patriotice alatuiri de spioni si a declarat ca este convins ca acestia din urma vor trai "vieti luminoase si interesante". Premierul rus, care a fost agent KGB, a confirmat ca la intalnire a fost prezenta si Anna Chapman, femeia-spion care s-a bucurat de cea mai multa publicitate dintre camarazii sai. "Toti au avut vieti grele. Mai intai au trebuit sa invete o limba straina, sa gandeasca si sa vorbeasca acea limba si sa urmeze interesele patriei fara imunitate diplomatica" a declarat Putin, potrivit sursei citate. Integral in Click.


Casa invizibila pe baza de onglinzi, construita in copac


Mai multi arhitecti si designerii suedezi au construit o casa in copac, sub forma unui cub de oglinzi ce este aproape invizibil ochiului uman, fiind greu distins fata de restul peisajului forestier. Initial s-a spus ca este un proiect imposibil de materializat, ramanand la stadiul de imagine modificata in Photoshop, dupa cum spuneau criticii. Iar acum cand cei de la "Treehotel" au construit cele sase case din copaci, carcotasii au ramas cu vorbele iar arhitectii au dovedit ca unul dintre cele mai ambitioase proiecte poate fi realizat. Integral in Click.


A dat de pomana 7,3 milioane de euro


Dupa ce a castigat la loterie 7,3 milioane de euro, britanicul George Sturt (77 de ani) a hotarat sa renunte de bunavoie la cea mai mare parte a sumei. Astfel, el a impartit banii intre copiii lui si diferite actiuni caritabile. Barbatul a pastrat pentru sine doar o suma suficienta pentru achizitionarea unei bucatarii noi, asa cum dorea nevasta lui. Sturt a explicat ca se bucura pentru banii castigati, dar ca acestia nu i-o vor aduce inapoi pe sotia moarta de cancer, asa ca nu le intelege utilitatea. Integral in Cancan.


Un cor de calugarite franceze se lanseaza in lumea muzicii


Maicutele dintr-o manastire din Franta au semnat un contract cu o casa de discuri pentru un album de imnuri religioase desi traiesc izolat. Acestea s-au inregistrat singure si au trimis materialul reprezententilor casei de discuri care au fost fermecati de glasurile lor.Tot ele au realizat clipul video si coperta albumului. Lupta pentru a scoate un album a fost acerba, maicutele au concurat cu mai bine de alte 70 de grupuri muzicale calugaresti din intreaga lume. Desi au acest contract si vor scoate pe piata un album, viata calugaritelor nu s-a schimbat. Ele apartin unui ordin monahal din secolul 6 care le impune izolarea totala de lumea din afara manastirii. Ele pot avea relatii cu strainii doar printr-un grilaj. Integral in Cancan.


Au zidit copacul in casa


Ca sa redea aerul Bucurestiului interbelic, cativa studenti la Arte si la Arhitectura au decis sa reproduca o cladire veche pe gardul unei case reale din Capitala. Si cum un copac statea in calea proiectului, au hotarat sa fie inclus "in zid" intr-un mod... special. Sediul Artex de pe Splaiul Independentei surprinde placut trecatorii din zona. Crengile unui copac ii ies din ziduri. Ciudatenia a fost executata de cativa studenti la arhitectura, care si-au deschis o firma de specialitate la acea adresa. Integral in Libertatea.


Au trecut 50 de motoare peste el! Cascadorul Arvat a facut spectacol, ieri, la Piatra Neamt


Tanarul de 31 de ani din Republica Moldova i-a lasat cu gura cascata pe oamenii care au venit sa-i vada isprava demna de Cartea Recordurilor: 50 de motociclete au trecut peste el si, la final, o masina 4X4 de 1,6 tone. Pana acum, Arvat a bifat si alte recorduri: a stat trei ore intr-un bazin cu cioburi de sticla, a dormit 17 ore ingropat in pamant si a stat sapte ore cu talpile pe lamele unor sabii. Integral in Libertatea.


de Stefan Popovici HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.