Ultima oră

Mugurel Malureanu vinde o bucata de drum Primariei Focsani

Iulia Crețu
24 iul 2010 2964 vizualizări
Consilierul democrat este proprietar pe o fisie din portiunea unde se va amenaja strada Soveja u acesta cere municipalitatii peste 7.000 de euro pentru 48 mp de teren u subiectul cumpararii de catre Primaria Focsani a acestei suprafete l-a facut pe baronul Oprisan sa injure ca-n cartier, mai ales ca la mijloc este unul dintre adversarii sai politici, Mugurel Malureanu

Consilierul local democrat liberal Mugurel Malureanu ar putea vinde Primariei Focsani o bucata de teren dintr-un drum, pe strada Soveja din municipiu. La mapa consilierilor locali pentru sedinta ordinara a acestei luni figureaza un proiect de hotarire privind achizitionarea unei suprafete de 48 mp, proprietatea sotilor Malureanu, care cer un pret de 150 euro/mp. Potrivit unui raport de evaluare, pretul terenului, fara TVA, este de 30.000 lei (7.008 euro). "Terenul are acces direct la strada Soveja si apoi cu acces in strada Calea Munteniei, zona in continua transformare din punct de vedere economic si rezidential, avind relativ in apropiere principalele utilitati edilitare ale orasului, dar in prezent fiind racordat numai la energie electrica. Terenul la care se refera prezentul raport de evaluare ca amplasament este situat in intravilanul municipiului Focsani, in zona B a orasului", se arata in raportul de evaluare al expertului. Potrivit planului de amplasament si delimitare a imobilului, pe bucata de teren scoasa la vinzare de sotii Malureanu ar urma sa fie realizata strada Soveja, aferenta viitoarei centuri ocolitoare a orasului. "Prin PUZ "" artera ocolitoare Est Focsani, conform UTR 13, s-au prevazut pentru zona respectiva artere interioare de deservire cu 2 benzi (7 m) si trotuare stinga-dreapta de 2 m. Astfel, la momentul de fata, strada Soveja ar trebui sa aiba o latime de 11 m pe toata lungimea ei", motiveaza necesitatea cumpararii acestui teren, raportul Primariei Focsani. De altfel, pe seama acestui proiect s-au iscat ceva discutii aprinse intr-o pauza la sedinta de Consiliu Judetean, cind primarul Decebal Bacinschi incerca sa primeasca acceptul sefului sau de partid, Marian Oprisan pentru aprobarea proiectului. Acesta din urma a avut insa o iesire nu foarte politicoasa cind a auzit cine-i clientul Primariei, democrat liberalul Mugurel Malureanu. Asta dupa ce si Malureanu a cerut, la rindul sau, pielea de pe Oprisan la extinderea de la apartamentul din Cartierul Bahne. "Solicit pentru aceasta suprafata suma de 7.200 euro (150 euro/mp). Apreciez aceasta suma ca fiind o oferta serioasa si corecta, avind in vedere si proiectul de hotarire discutat recent in Consiliul Local, cu privire la schimbul de terenuri intre Schmoll Ivan si Jenica si Municipiul Focsani, in care pentru o suprafata de teren situata pe aceeasi strada, pretul a fost de 150 euro/mp", a declarat si Mugurel Malureanu, consilier municipal. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.