Ultima oră

FINANTE BANCI:Vladescu: Ministerul Finantelor nu ia in considerare, in acest moment, modificarea sistemului de taxe si impozite

Ziarul de Vrancea
23 iul 2010 440 vizualizări
Ministerul Finantelor nu ia in considerare, in acest moment, modificarea sistemului de taxe si impozite, a declarat ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu. "Nu luam in considerare in acest moment modificarea sistemului de taxe si impozite", a spus Vladescu

. Acesta a mai precizat ca va fi realizata o rectificare bugetara impreuna cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI) si Comisiei Europene. Ministrul a spus ca deficitul bugetar va fi la sfarsitul anului de 6,8% din PIB.


"Daca este sa discutam despre scenarii am spus-o intotdeauna ca Ministerul Finantelor lucreaza intotdeauna cu multe scenarii. Scenariul final care va fi implementat va fi cel care va fi decis impreuna cu partenerii internationali si de catre puterea politica. Dar in acest moment nu exista un scenariu de majorare a taxelor si impozitelor", a precizat Vladescu.


Sebastian Vladescu a spus saptamana trecuta ca Romania ar trebui sa treaca de la 1 ianuarie 2011 la un sistem de impozitare progresiva a veniturilor, inclusiv a tuturor pensiilor, concomitent cu scaderea TVA. Aceste declaratii nu au fost pe placul premierului Emil Boc care a spus ca l-a sanctionat cu cartonas galben pe ministrul Finantelor si ca l-a "mustruluit" pentru afirmatiile sale.


In perioada 26 iulie - 4 august reprezentanti ai FMI si Comisiei Europene se vor afla la Bucuresti pentru o noua revizuire a programului multilateral de asistenta financiara.


de Claudia Pirvoiu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.