Ultima oră

SPORT:Dinamo - Olimpia Balti 5-1/ Urmeaza Hajduk Split

Ziarul de Vrancea
23 iul 2010 442 vizualizări
Demonstratie ofensiva convingatoare a lui Dinamo care a transformat jocul cu Olimpia Balti intr-un fel de amical de prezentare a lotului, in debutul unei noi stagiuni. In turul 2 preliminar din Europa League, Dinamo va intalni pe Hajduk Split, primul meci urmand sa se dispute joi, 29 iulie, la Bucuresti.

Orice si-ar fi propus Olimpia Balti pentru acest retur, debutul le-a stricat toate planurile: o serie de gafe in defensiva a lasat mingea pe linia portii, de unde Andrei Cristea nu avea cum sa rateze (1-0, 3).


Conform asteptarilor, Dinamo a dominat copios, izbutind sa intre la cabina cu un scor de forfait: Adrian Cristea a majorat la 2-0 dintr-o lovitura libera (31), iar N\'Doye a realizat scorul pauzei cu un sut deviat, mingea aterizand chiar sub transversala (45).


La reluare, bucurestenii au lasat impresia ca cedeaza initiativa echipei moldovene, insa a fost doar invitatia prin care Olimpia era asteptata sa deschida spatiile. S-a intamplat in minutul 58, cand Catalin Munteanu a fructificat pasa lui Adrian Cristea (4-0), iar in minutul 61 Torje a transformat un penalty obtinut de Liviu Ganea.


In pofida unei dominari accentuate, Dinamo nu a mai inscris pana in final; a facut-o Olimpia Balti, prin Adaramola, 90.



de Adrian Nistorescu HotNews.ro




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.