Ultima oră

Promenada Mall organizeaza Noaptea Reducerilor

Cristina Roibu
23 iul 2010 1179 vizualizări
Pe vreme de criza, vrincenii au liber la cumparaturi in Promenada Mall simbata, 24 iulie, seara încheindu-se cu prezentare de moda si o petrecere in aer liber-

Warm Up Party. Se organizeaza Noaptea Reducerilor, o activitate desfasurata pe plan international. Aceasta va fi intre orele 22.00-02.00 discounturile oferite de magazine urmind sa ajunga la 70%, avind ca scop principal lichidarea stocurilor. "Mie mi-ar placea mai mult sa fie toata ziua reducere, decit sa vina lumea noaptea. Ar fi interesant de vazut daca lumea vine intr-adevar sa se bucure de reduceri, sa se vada daca aceasta criza afecteaza cu ceva vinzarea. Cred ca era si cazul sa se faca o reducere, pentru ca si-asa preturile au crescut cu mult pe linga salarii", ne-a spus Oana, una dintre viitoarele "cliente" ale Noptii Reducerilor. (C. R.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.