Ultima oră

LIFE:Faze Tari: Incredibil! Sex in parc intre doi batranei!; Din cersetor a devenit star de cinema

Ziarul de Vrancea
21 iul 2010 858 vizualizări
Si-a botezat cateaua dupa un fotomodel si apoi a facut sex cu ea; A jefuit o banca cu un buchet de flori

Incredibil! Sex in parc intre doi batranei!


Nu stiu voi, dar eu cand ma gandesc la persoanele de varsta a treia PLUS, mi le imaginez linistite, pasnice si pline de intelepciune. Ei bine, nu acesta este si cazul batraneilor din imaginile si filmuletul de mai jos. Ei nu sunt nici linistiti, nici pasnici si cu atat mai mult intelepti. Dragii mei, cine a spus ca de la o varsta in colo ai nevoie doar de Viagra s-a inselat amarnic. Mosulica de mai jos este exceptia de la regula, avand in vedere ca el, in mijlocul zilei, s-a gandit ca are pofta de ceva zbenguiala. Babuta s-a impotrivit nitel, cand el a vrut sa-i puna mana pe sani, dar asta nu a impiedicat-o sa-l satisfaca manual. In cele din urma, a lasat pudorile deoparte, si in mijlocul parcului, ea si-a scos sanii la iveala, spre deliciul barbatului, scrie Click.


Din cersetor a devenit star de cinema


Un chinez de 34 de ani a devenit din cersetor un adevarat sex-simbol si chiar star de cinema, dupa ce un fotograf amator l-a imortalizat si i-a pus o poza pe Internet. Cheng Guorong (34 de ani) isi ducea traiul pe strazile din Ningbo, estul Chinei, cersind pentru mancare si cautand prin gunoi dupa mucuri de tigari. Insa viata lui s-a schimbat peste noapte si a devenit faimos in intreaga Asie, dupa ce, in luna ianuarie, un fotograf amator l-a pozat si i-a postat fotografia pe internet. Instantaneul cu Cheng a facut imediat valva si oamenii au inceput sa vorbeasca despre el ca fiind "cel mai sexy boschetar". Astfel, popularitatea lui s-a aflat in continua crestere, iar creatorii de moda au inceput sa realizeze tinute care sa ii imite stilul, iar el a primit oferte sa lucreze ca model pentru diversi designeri si chiar sa apara in mai multe reclame, informeaza Libertatea.


Din doi parinti negri a iesit un bebelus alb, cu ochi albastri!


Un bebelus britanic a socat expertii in genetica in momentul in care a venit pe lume, scrie The Sun. Nici parintilor nu le-a venit sa creada cand au vazut-o pe micuta Nmachi Ihegboro, mai ales ca ceilalti doi copii ai lor sunt amandoi negri. In gluma, tatal chiar s-a intrebat daca este copilul lui. "Stateam si ne holbam amandoi la ea, Mai ales pentru ca nu avem pe nimeni in familie care sa fie alb. Ne-am intrebat daca a existat o mutatie genetica", a marturisit el. Initial, medicii au crezut ca este vorba despre un caz de copil albinos, insa fetita este perfect sanatoasa. Parintii ei, ambii nigerieni, au venit in Marea Britanie in urma cu cinci ani, anunta Click.


O familie suedeza traia cu 191 de pisici


Aproape 200 de pisici, care faceau un concert asurzitor de mieunaturi si emanau un miros greu de suportat, au fost preluate de veterinarii alertati de ciudata companie a unei familii care locuia in apropiere de Stockholm. Cele patru persoane din locuinta, o femeie de 60 de ani, mama, sora si fiul sau, traiau cu 191 de pisici in Botkzrka, la 25 de kilometri sud-est de Stockholm. "Era un miros ingrozitor de amoniac care facea aerul greu de respirat", a explicat un veterinar de la serviciile sociale din Stockholm, Marie Lundin. Reprezentantii serviciilor sociale descriu conditiile degradante, cu cadavre de pisici zacand pe sol, pisici bolnave sau ranite si asternuturi murdare si pline de excremente, informeaza Cancan.


A jefuit o banca cu un buchet de flori


Se pare ca, atunci cand vine vorba despre jafuri, armele de foc nu mai sunt la moda. O banca din New York a fost jefuita de un barbat inarmat cu... un buchet de flori. Politia a explicat ca examineaza arma cu care s-a comis jaful saptamana trecuta: crizanteme galbene, margarete si boboci de gladiola. Imaginile de la camerele de supraveghere il arata pe barbat intinzand buchetul spre omul de la ghiseu, alaturi de o notita pe care scrie: "Da-mi toate bancnotele de o suta si de cincizeci. Nu incerca sa faci pe eroul". Astfel, barbatul a reusit sa jefuiasca banca. Ce-i drept, suma obtinuta este una destul de mica: 440 de dolari, scrie Libertatea.


Mexic: Hainele blindate sunt la mare cautare


Un magazin de specialitate si-a deschis de curand portile, iar vanzarile sunt mult peste asteptari pentru ca acolo se vand haine blindate. Patronul magazinului recunoaste ca abia face fata numarului mare de solicitari. Toate hainele blindate se fac pe masurile clientilor si, ca sa nu apara confuzii, poarta inscriptionat numele beneficiarului. Modelele sunt foarte variate, de la haine de strada, la costume clasice de serviciu si pana la tinute elegante de seara. Si preturile sunt pe masura: de la 500 de dolari, cele mai simple, pana la cinci mii de dolari. In general, clientii doresc sa ramana anonimi. Cei mai multi sunt necunoscuti, dar patronul spune ca are comenzi si de la presedinti, scriitori, judecatori sau actori. Ca masura de siguranta, inainte sa preia o comanda, el verifica numele clientului pe lista cu infractori dati in urmarire de politie. Mexicul este una dintre cele mai periculose tari din lume, jafurile si crimele fiind la ordinea zilei, informeaza Click.


Si-a botezat cateaua dupa un fotomodel si apoi a facut sex cu ea


Un american de 64 de ani si-a tas o iubita pe cinste: Christie Brinkley, un fotomodel renumit. Cel putin asa ai fi crezut daca il auzeai vorbind despre ea. Daca o vedeai... lucrurile se schimbau, deoarece iubita era de fapt cateaua barbatului. Armand M. Pacher o adora pe Christie, dar nu avea cum sa o ia de nevasta, astfel incat si-a luat un caine din rasa Great Dane, i-a pus numele fotomodelului si a inceput sa faca sex cu el. Toata situatia a iesit la iveala zilele trecute, cand cainele a fost dus la veterinar pentru a fi operat la ochi, iar Pacher a inceput sa se laude ca in ultima vreme sexul dintre ei nu mai e asa de grozav. Barbatul a fost arestat pentru zoofilie, anunta Libertatea.



de M.B. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.